Uitvaart regelen Dronten

06 83 67 82 57 24/7 bereikbaar

U kunt bij het afscheid nemen altijd op mij terug vallen. In de periode vanaf het overlijden tot en met de dag van de uitvaart, maar ook daarna. Ik ben degene waar u alles tegen mag zeggen en aan kunt vragen. Mijn doel is om er tijdens deze intens kwetsbare periode voor u te zijn. Ik ben een luisterend oor voor uw verhalen en herinneringen of een schouder om even op te leunen. Ook wil ik er samen met u voor zorgen dat het nemen van afscheid van uw dierbare een mooie en bijzondere herinnering wordt. Laat mij voor u een uitvaart regelen in Dronten.

 

Bel bij overlijden 06 83 67 82 57

Afspraak maken

Stap voor stap begeleid ik u overal doorheen

Eerst schenken wij aandacht aan uw dierbare. Aan de verzorging en door samen te bepalen waar u graag wilt dat hij of zij naar toe gaat. Daarna overleggen wij met elkaar hoe u de uitvaart wilt invullen. Nadat wij de grote lijnen hebben besproken, zorgen we voor een kaart, advertentie of iets anders. Het liefst kom ik in de week voorafgaand aan de uitvaart regelmatig bij u thuis om de details van de uitvaart en overige zaken te bespreken.

Als ritueelbegeleider coördineer en begeleid ik de uitvaart

Ik geef advies bij het vinden van passende teksten, gedichten en muziek en kan een levensverhaal of memoriam schrijven. Ook kan ik helpen nadenken bij het bepalen van een persoonlijk symbool of ritueel dat past bij de overledene. Ik ga dus verder dan het verzorgen van een afscheid en vind het belangrijk dat de uitvaart past bij de wensen van de overledene en naasten.

Een uitvaart regelen in Dronten door rust te bieden

Het kost nabestaanden vaak veel energie om de zaken door te nemen. Er zijn emoties, er moet worden nagedacht over hoe invulling aan alles te geven en vaak willen de naasten met elkaar overleggen. Dankzij mijn grote inlevingsvermogen weet ik precies wat een ieder nodig heeft en wanneer zaken even de tijd nodig hebben om te overdenken. Ik geef u de rust als de situatie hierom vraagt. Het regelen van een uitvaart mag immers tijd kosten.

Samen de kosten bewaken

Keuzes worden al snel gemaakt vanuit een bepaalde emotie. Maar met iedere keuze gaan kosten gepaard. Daarom begeleid ik u bij de keuzes die u maakt en bewaak ik samen met u de uitgaven. Ik geef aan wat de kosten zijn en wijs u op alternatieven. Wat vindt u belangrijk en waar geeft u uw geld aan uit. Ik wil graag dat u zorgvuldig nadenkt over het best passende afscheid en daar horen ook de uitgaven bij.

Wilt u een uitvaart regelen in Dronten?

Of wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom een uitvaart regelen in Dronten? Dan help ik u graag verder. Ik doe er alles aan om een passend afscheid te verzorgen en uw wensen centraal te laten staan. Neemt u gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over de mogelijkheden rondom een uitvaart in Dronten.

Waarom Monuta Pien Gouka?

  • Volgens de wensen van de mensen
  • Ritueelbegeleider voor een persoonlijke uitvaart
  • Voor iedereen: met en zonder (Monuta) verzekering
  • 24 uur bereikbaar

Werkgebied

Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen. Emmeloord en de Noordoostpolder