Nazorg

06 83 67 82 57 24/7 bereikbaar

Goede rouwverwerking begint met een mooi en waardig afscheid. Maar daar blijft het niet bij. Een verlies is ingrijpend en betekent vaak verandering. Daarom vind ik het belangrijk om ook een goede nazorg te bieden.

Ongeveer drie tot vier weken na de uitvaart neem ik weer contact met u op, om te horen hoe het met u gaat en om even na te praten.  En mocht u eerder contact willen, dan kunt u mij uiteraard altijd bellen.

Ik hoor graag of de uitvaart en het afscheid naar wens is verlopen en of u nog ergens behoefte aan heeft. We bespreken welke keuzes u nog moet en mag maken en wat ik daarin voor u kan betekenen. Bijvoorbeeld de tekst voor een dankbetuiging, een grafmonument of een bestemming van de as. En als het nodig is, geef ik u graag advies voor verdere hulp bij rouwverwerking.

Ook voor praktische nazorg kunt u bij mij terecht. Ik kan u doorverwijzen wanneer u iets wilt weten over de belasting, het aanvragen van een uitkering of wanneer u vragen heeft rondom bankzaken, een testament of erfenis. Maar ook voor een kopje koffie kom ik graag even bij u langs.

Waarom Monuta Pien Gouka?

  • Volgens de wensen van de mensen
  • Ritueelbegeleider voor een persoonlijke uitvaart
  • Voor iedereen: met en zonder (Monuta) verzekering
  • 24 uur bereikbaar

Werkgebied

Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen. Emmeloord en de Noordoostpolder