Persoonlijk contact

06 83 67 82 57 24/7 bereikbaar

Als u mij voor het eerst belt, spreken wij samen af wanneer ik bij u langskom. U kunt uw verhaal kwijt en samen kijken we wat er eerst moet worden geregeld. Het gaat dan bijvoorbeeld om de laatste verzorging van uw dierbare, welke kleding krijgt hij/zij aan, de opbaarlocatie, de keuze voor begraven of cremeren en de datum en tijd van de uitvaart.

Tot de dag van de uitvaart hebben we dagelijks contact met elkaar.  Daardoor kunt u de tijd nemen om over dingen na te denken. Stap voor stap, van dag tot dag, bereid ik samen met u alles voor. U bepaalt zelf hoe actief u hierin wilt zijn. Aan de hand van het eerste gesprek maak ik een samenvatting van de afspraken en een begroting, zodat u een beeld krijgt van de kosten van de uitvaart. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Speciale wensen kunnen we altijd nog inpassen. Denk bijvoorbeeld aan een bijzondere kist of plaats voor de plechtigheid, live muziek bij de uitvaart, een spreker of speciaal vervoer.

Voor de dag van de uitvaart maak ik een draaiboek voor u. Zo  kunt u precies zien hoe de dag gaat verlopen. Dit geeft u het vertrouwen dat alles goed geregeld wordt.

Waarom Monuta Pien Gouka?

  • Volgens de wensen van de mensen
  • Ritueelbegeleider voor een persoonlijke uitvaart
  • Voor iedereen: met en zonder (Monuta) verzekering
  • 24 uur bereikbaar

Werkgebied

Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen. Emmeloord en de Noordoostpolder