Afscheid vastleggen via een voorgesprek

06 83 67 82 57 24/7 bereikbaar

Een afscheid is niet iets waar we dagelijks over nadenken. We stellen de gedachte aan overlijden graag zo ver mogelijk uit. Maar ineens kan dit moment dichtbij zijn. Of misschien is het onverwacht en zijn het uw nabestaanden die er over na moeten denken. Daarom kan het geruststellend zijn om uw uitvaartwensen van tevoren al te bespreken. Dit kan tijdens een voorgesprek. Zo heeft u de zekerheid dat alles goed geregeld is, ziet u een duidelijk overzicht van de kosten en maakt u van een afscheid een bijzonder afscheid.

Bespreek uw wensen vrijblijvend tijdens een voorgesprek

Een voorgesprek is een vrijblijvend gesprek. U bespreekt uw wensen met mij en ik kan u alles vertellen over de mogelijkheden in de omgeving Dronten en Emmeloord. Daarbij luister ik naar wat passend is bij u, omdat ik het erg belangrijk vind dat u zelf aangeeft hoe u wilt dat uw uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Uiteraard is het altijd mogelijk om uw wensen later nog aan te passen.

Neem uw wensen nog rustig met uw naasten door

U kunt na ons voorgesprek rustig met uw familie of andere naasten bespreken hoe u invulling wilt geven aan het afscheid. Maar het is ook mogelijk om het voorgesprek samen met uw dierbaren te voeren.

Plan een afspraak met mij in

Via het formulier hieronder kunt u vrijblijvend een voorgesprek met mij inplannen. Zodra u het formulier heeft verstuurd, neem ik zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. U mag uiteraard ook contact met mij opnemen via mijn telefoonnummer 0321 - 312 435 of per e-mail via pgouka@monuta.nl.

Waarom Monuta Pien Gouka?

  • Volgens de wensen van de mensen
  • Ritueelbegeleider voor een persoonlijke uitvaart
  • Voor iedereen: met en zonder (Monuta) verzekering
  • 24 uur bereikbaar

Werkgebied

Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen. Emmeloord en de Noordoostpolder