Recensies

Kanjer!

Yvette…je bent een kanjer. Wat ben jij voor ons een steunpilaar!!! Geweldig.

Goed advies

Snelle respons. Goede persoonlijke begeleiding. Goede adviezen bij keuzes, kist kaarten etc. Soepel omgaan met verandering bijvoorbeeld aanpassing rouwkaart. Respectvol en professioneel.

Bijzonder

Bijzondere waardering voor de uitvaartverzorgster voor haar professionele maar toch zeer persoonlijke betrokkenheid bij de uitvaart (en het traject daarvoor).

Tevreden!

Super tevreden over de uitleg over de gang van zaken. Zeker ook heel belangrijk de grote betrokkenheid van de uitvaartverzorger.

Betrokkenheid

Bereikbaarheid, behulpzaamheid en betrokkenheid zijn termen die ze bij Monuta weten toe te passen en uit te voeren.

Bijna een jaar

Oké en toen moest ik bellen. Mijn eerste belletje naar een begrafenisondernemer....... zoveel verdriet en zoveel vragen. Maar toen kreeg ik Yvette aan de lijn en er was 'rust. Al mijn vragen bleken niet zo raar te zijn en overal had ze een idee of een tip voor. Mijn persoonlijke laatste brief aan mijn moeder liet ik haar dan ook in alle vertrouwen voorlezen, en het was precies zoals ik het had bedacht. Tips voor de kids en de omgang met hen......ook weer meteen vol vertrouwen. Ik hoop natuurlijk dat ik je nu alleen nog maar op straat gedag kan zeggen, maaaaaaar mocht het noodlot toch nog toeslaan weet ik wel wie ik bel. Yvette nogmaals hartelijk dank voor al je goede zorgen.

We bevelen Monuta zeker aan

De totale verzorging en uitvoering van de uitvaart was correct. Indien men informeert naar onze ervaringen dan bevelen wij Monuta zeker aan.

We kijken met een heel goed gevoel terug

Yvette was/is een prettige fijne uitvaartverzorgster en persoon. Helpt en denkt mee. Draagt oplossingen aan. Altijd bereikbaar en heeft steeds tijd voor ons. Neemt veel zorg weg en dat is eigenlijk het allerbelangrijkste. Alles liep heel fijn, zodat we op een ontspannen manier afscheid konden nemen. Geweldige. Professioneel en vooral heel betrokken. Wij kijken met een heel goed en mooi gevoel terug op de uitvaart van mams.

Speciale dank aan Yvette

Wij zijn zeer tevreden met alles wat jullie hebben geregeld. Speciaal willen wij onze uitvaartverzorgster Yvette bedanken. Zij heeft ons zeer goed en professioneel bijgestaan.

Voor ons ben je nummer 1

Lieve Yvette Juli 2015 zag we jou voor het eerst bij ons in Pijnacker. Voor het eerst kwamen we recht oog in oog te staan met een begrafenis onderneemster omdat onze moeder niet lang meer te leven had. Vragen paniek en hoe moet dit geregeld worden schieten door je heen maar wat straal jij een rust uit samen hebben we alles doorlopen. Niets te gek alles kon en niets moet. Alles was geregeld voordat het zover was. Zodat wij zelf de tijd konden nemen om verdrietig te zijn. Zonder er bij na te hoeven denken of we niets vergeten waren gingen wij de zwaarste dag van ons leven tegemoet en ook die dag maakte jij voor ons een dag van rust en een ceremonie waar ik nog lang en vaak aan terug denk. Wat heb jij dat super gedaan. Wat zijn wij blij dat we jou mochten leren kennen in een zeer moeilijke en zeer verdrietige periode. De nazorg even dat telefoontje van hoe gaat het met jullie even dat gesprekje. Dat doet een mens goed. Super bedankt hiervoor voor al je goede zorgen en steun. En geloof het of niet voor ons ben je nr 1.