Recensies

Een fijne ervaring

Snelheid/duidelijkheid en over het algemeen gewoon een fijne ervaring!

Onmisbare steun

Met name mevrouw Yvette van Dorp was voor ons een onmisbare steun. Haar zullen wij aanbevelen.

Veel complimenten

Ik ben heel tevreden over Yvette van Dorp. Ik heb haar in 2015 voor mijn dochter gehad. Toen was ik zeer tevreden vandaar dat ik haar weer wilde. Ik kreeg heel veel complimenten van familie, vrienden en kennissen.

Kanjer!

Yvette…je bent een kanjer. Wat ben jij voor ons een steunpilaar!!! Geweldig.

Goed advies

Snelle respons. Goede persoonlijke begeleiding. Goede adviezen bij keuzes, kist kaarten etc. Soepel omgaan met verandering bijvoorbeeld aanpassing rouwkaart. Respectvol en professioneel.

Bijzonder

Bijzondere waardering voor de uitvaartverzorgster voor haar professionele maar toch zeer persoonlijke betrokkenheid bij de uitvaart (en het traject daarvoor).

Tevreden!

Super tevreden over de uitleg over de gang van zaken. Zeker ook heel belangrijk de grote betrokkenheid van de uitvaartverzorger.

Betrokkenheid

Bereikbaarheid, behulpzaamheid en betrokkenheid zijn termen die ze bij Monuta weten toe te passen en uit te voeren.

Bijna een jaar

Oké en toen moest ik bellen. Mijn eerste belletje naar een begrafenisondernemer....... zoveel verdriet en zoveel vragen. Maar toen kreeg ik Yvette aan de lijn en er was 'rust. Al mijn vragen bleken niet zo raar te zijn en overal had ze een idee of een tip voor. Mijn persoonlijke laatste brief aan mijn moeder liet ik haar dan ook in alle vertrouwen voorlezen, en het was precies zoals ik het had bedacht. Tips voor de kids en de omgang met hen......ook weer meteen vol vertrouwen. Ik hoop natuurlijk dat ik je nu alleen nog maar op straat gedag kan zeggen, maaaaaaar mocht het noodlot toch nog toeslaan weet ik wel wie ik bel. Yvette nogmaals hartelijk dank voor al je goede zorgen.

We bevelen Monuta zeker aan

De totale verzorging en uitvoering van de uitvaart was correct. Indien men informeert naar onze ervaringen dan bevelen wij Monuta zeker aan.