Recensies

Bijna een jaar

Oké en toen moest ik bellen. Mijn eerste belletje naar een begrafenisondernemer....... zoveel verdriet en zoveel vragen. Maar toen kreeg ik Yvette aan de lijn en er was 'rust. Al mijn vragen bleken niet zo raar te zijn en overal had ze een idee of een tip voor. Mijn persoonlijke laatste brief aan mijn moeder liet ik haar dan ook in alle vertrouwen voorlezen, en het was precies zoals ik het had bedacht. Tips voor de kids en de omgang met hen......ook weer meteen vol vertrouwen. Ik hoop natuurlijk dat ik je nu alleen nog maar op straat gedag kan zeggen, maaaaaaar mocht het noodlot toch nog toeslaan weet ik wel wie ik bel. Yvette nogmaals hartelijk dank voor al je goede zorgen.

We bevelen Monuta zeker aan

De totale verzorging en uitvoering van de uitvaart was correct. Indien men informeert naar onze ervaringen dan bevelen wij Monuta zeker aan.

We kijken met een heel goed gevoel terug

Yvette was/is een prettige fijne uitvaartverzorgster en persoon. Helpt en denkt mee. Draagt oplossingen aan. Altijd bereikbaar en heeft steeds tijd voor ons. Neemt veel zorg weg en dat is eigenlijk het allerbelangrijkste. Alles liep heel fijn, zodat we op een ontspannen manier afscheid konden nemen. Geweldige. Professioneel en vooral heel betrokken. Wij kijken met een heel goed en mooi gevoel terug op de uitvaart van mams.

Speciale dank aan Yvette

Wij zijn zeer tevreden met alles wat jullie hebben geregeld. Speciaal willen wij onze uitvaartverzorgster Yvette bedanken. Zij heeft ons zeer goed en professioneel bijgestaan.

Voor ons ben je nummer 1

Lieve Yvette Juli 2015 zag we jou voor het eerst bij ons in Pijnacker. Voor het eerst kwamen we recht oog in oog te staan met een begrafenis onderneemster omdat onze moeder niet lang meer te leven had. Vragen paniek en hoe moet dit geregeld worden schieten door je heen maar wat straal jij een rust uit samen hebben we alles doorlopen. Niets te gek alles kon en niets moet. Alles was geregeld voordat het zover was. Zodat wij zelf de tijd konden nemen om verdrietig te zijn. Zonder er bij na te hoeven denken of we niets vergeten waren gingen wij de zwaarste dag van ons leven tegemoet en ook die dag maakte jij voor ons een dag van rust en een ceremonie waar ik nog lang en vaak aan terug denk. Wat heb jij dat super gedaan. Wat zijn wij blij dat we jou mochten leren kennen in een zeer moeilijke en zeer verdrietige periode. De nazorg even dat telefoontje van hoe gaat het met jullie even dat gesprekje. Dat doet een mens goed. Super bedankt hiervoor voor al je goede zorgen en steun. En geloof het of niet voor ons ben je nr 1.

We zijn geweldig bijgestaan

In ons geval meerdere keren Monuta over de vloer gehad. Yvette heeft ons geweldig bijgestaan, in alles en dan weken later nog even dat telefoontje hoe het met je gaat, dat doet je goed.

Yvette is enorm betrokken

Yvette die ons heeft bijgestaan is een leuke gezellige vrouw. Ze past zich aan aan haar klant. In het verleden hadden we ook al contact met haar. Het is een top vrouw en verstaat haar vak. Ze is enorm betrokken en niks is teveel. Een voorbeeld voor anderen.

Warm bedankje

Lieve Yvette, Ook langs deze weg willen we je hartelijk bedanken voor je steun en toewijding. De organisatie en de advisering bij de crematie van onze vader en opa hebben wij als bijzonder warm, prettig en toch zeer professioneel ervaren. Ook de nazorg, het gesprek was voor ons zeer belangrijk. Bedankt, Wil en Ineke van den Berg

Bedankt!

Wanneer je partner overlijdt stort je wereld in. Yvette van Dorp heeft alle zaken met betrekking tot de uitvaart voor haar rekening genomen. Dit deed zij op voortreffelijke manier, warm, professioneel, eigentijds en zeer ondersteunend. Zeer bedankt!

eigenaresse www. geregenverhalen.nl

Woensdagavond een workshop "geregen verhalen "gegeven in samenwerking met Yvette. Ik ben daar heel blij mee en hoop nog vaak met haar samen te werken.