Recensies

Voor ons ben je nummer 1

Lieve Yvette Juli 2015 zag we jou voor het eerst bij ons in Pijnacker. Voor het eerst kwamen we recht oog in oog te staan met een begrafenis onderneemster omdat onze moeder niet lang meer te leven had. Vragen paniek en hoe moet dit geregeld worden schieten door je heen maar wat straal jij een rust uit samen hebben we alles doorlopen. Niets te gek alles kon en niets moet. Alles was geregeld voordat het zover was. Zodat wij zelf de tijd konden nemen om verdrietig te zijn. Zonder er bij na te hoeven denken of we niets vergeten waren gingen wij de zwaarste dag van ons leven tegemoet en ook die dag maakte jij voor ons een dag van rust en een ceremonie waar ik nog lang en vaak aan terug denk. Wat heb jij dat super gedaan. Wat zijn wij blij dat we jou mochten leren kennen in een zeer moeilijke en zeer verdrietige periode. De nazorg even dat telefoontje van hoe gaat het met jullie even dat gesprekje. Dat doet een mens goed. Super bedankt hiervoor voor al je goede zorgen en steun. En geloof het of niet voor ons ben je nr 1.

Warm bedankje

Lieve Yvette, Ook langs deze weg willen we je hartelijk bedanken voor je steun en toewijding. De organisatie en de advisering bij de crematie van onze vader en opa hebben wij als bijzonder warm, prettig en toch zeer professioneel ervaren. Ook de nazorg, het gesprek was voor ons zeer belangrijk. Bedankt, Wil en Ineke van den Berg

Bedankt!

Wanneer je partner overlijdt stort je wereld in. Yvette van Dorp heeft alle zaken met betrekking tot de uitvaart voor haar rekening genomen. Dit deed zij op voortreffelijke manier, warm, professioneel, eigentijds en zeer ondersteunend. Zeer bedankt!

eigenaresse www. geregenverhalen.nl

Woensdagavond een workshop "geregen verhalen "gegeven in samenwerking met Yvette. Ik ben daar heel blij mee en hoop nog vaak met haar samen te werken.