Uitvaartverzorger

Wanneer iemand is overleden denk je terug aan het leven van die persoon. Het leven als uitgangspunt voor het afscheid. Dat maakt het afscheid persoonlijk.

Mijn naam is Yvette van Dorp, uitvaartverzorger en franchisenemer van Monuta, in Berkel en Rodenrijs. Onder de naam Monuta Puravida ben ik in juli 2014 gestart en werk ik als uitvaartondernemer vanuit huis aan de Marnix Gijsenstraat 10 te Berkel en Rodenrijs. Mijn werkgebied als uitvaartondernemer is Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Pijnacker en Nootdorp, Delfgauw en op verzoek daarbuiten.

Officieel ben ik opgeleid als fysiotherapeut, maar al snel heb ik de overstap gemaakt naar de politie Rotterdam Rijnmond waar ik als forensisch onderzoeker werkzaam ben geweest op de plaats delict. Hier kwam ik in aanraking met overledenen en de dood in zijn vele facetten. Ik merkte dat ik met name het verhaal achter de mens erg boeiend vond, en graag meer wilde betekenen voor de mensen die achterblijven na zo’n groot verlies. Na een tussenstop in de zorg- en welzijnssector heb ik nu bewust gekozen om als uitvaartverzorger in de omgeving van Berkel en Rodenrijs net dat beetje meer te betekenen door al mijn ervaringen te combineren in dit mooie vak.

Een uitvaart is de schets van iemands leven, zo puur en oprecht mogelijk. Dat is ook waar de naam Puravida voor staat. Puravida betekent letterlijk niets meer dan “puur leven”. Wanneer iemand is overleden denk je terug aan het leven van die persoon. Het leven als uitgangspunt voor het afscheid. Dat maakt het afscheid persoonlijk. Lees meer over mijn benadering in uitvaartzorg in mijn columns.

Monuta Puravida, voor een uitvaart op uw manier!

Keurmerk Uitvaartzorg

Monuta Puravida beschikt over het Keurmerk Uitvaartzorg. Het Keurmerk Uitvaartzorg geeft u zekerheid en bescherming bij de keuze van een uitvaartonderneming en begrafenisondernemer. Hiermee voldoet Monuta Puravida aan de strenge criteria van dit keurmerk en geeft u zekerheid dat u kiest voor een betrouwbare uitvaartondernemer in de omgeving van Berkel en Rodenrijs. Meer informatie over het keurmerk is te vinden op de website van Stichting Keurmerk Uitvaartzorg.

Waarom Monuta Puravida?

  • Bij mij staan uw wensen centraal
  • Persoonlijke benadering
  • Puur en oprecht

Werkgebied

Nootdorp, Pijnacker, Delfgauw, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk en Nieuwerkerk aan de IJssel