Uitvaart regelen Raalte en Olst-Wijhe

0572 - 352 627 24/7 bereikbaar

Wilt u uw dierbare thuis opbaren of in een uitvaartcentrum? Kiest u voor een begrafenis of een crematie? Neemt u graag afscheid op een bijzondere locatie? Wat uw wensen ook zijn, ik begeleid u om een uitvaart te regelen die recht doet aan het leven van uw dierbare.

Invulling geven aan een afscheidsdienst kan lastig zijn. Ik ondersteun u graag en leg rustig de mogelijkheden uit. Daarvoor geef ik u alle tijd en aandacht die u nodig heeft, want tegenwoordig kan heel veel.

Bijna iedere locatie is mogelijk

De meeste plechtigheden worden gehouden in een crematorium, kerk of in een uitvaartcentrum. Maar het is ook heel goed mogelijk om af te wijken van deze standaardlocaties. Denkt u bijvoorbeeld aan een restaurant, hotel, theetuin of aan de kantine van de sportvereniging. Ik zoek voor u uit wat precies kan en mag.

Veel keuze rondom de kist

De keuze voor een kist is groot. Kiest u voor folie, fineer of voor een massieve kist? Een mand of een lijkwade? Ook is het mogelijk om te kiezen voor een bepaalde kleur. Ik kan de verschillende kisten en prijzen met u bespreken.

Muziek bepaalt de sfeer

Uitvaartmuziek is vaak een belangrijk onderdeel bij het afscheid. Het bepaalt de sfeer en brengt herinneringen naar boven. En dat kan helpen bij het uitdrukken van emoties of gevoelens. Persoonlijk gekozen muziek kan nabestaanden helpen om gedachten te verwoorden en troost te bieden. U bent dan ook vrij om de muziek te kiezen die u passend vindt. Ook is het mogelijk om te kiezen voor live muziek tijdens de afscheidsdienst.

Rouwvervoer kan ook anders

Uw dierbare wordt vervoerd van een (zieken)huis naar een uitvaartcentrum, naar de kerk, een begraafplaats of het crematorium. Dit kan met de traditionele zwarte rouwauto, maar u kunt ook kiezen voor een andere kleure of type auto. Ook kunt u een totaal ander vervoersmiddel kiezen, zoals een (loop)koets, fietskar, rouwbus, rouwcaravan of zelfs een uitvaarttruck of eigen vervoer.

Rouwbloemen als uiting van liefde

Daarnaast bieden bloemen troost aan de nabestaanden. U kunt de rouwbloemen meteen bestellen tijdens het regelen van de uitvaart, maar ik kan er ook voor zorgen dat de bloemist bij u thuis komt en u uw wensen met de bloemist kunt bespreken. Het is natuurlijk ook mogelijk dat u zelf naar de bloemist gaat en daar een rouwboeket of rouwstuk laten samenstellen van bijvoorbeeld de lievelingsbloemen van de overledene. Wilt u het rouwboeket voorzien van een lint, denkt u dan voor u naar de bloemist gaat alvast na over de tekst die u erop wilt zetten. Ik kan u daar uiteraard ook bij ondersteunen.

Ik denk graag met u mee

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom het regelen van een uitvaart in regio Raalte en Olst-Wijhe? Dan help ik u graag verder. Ik kan een uitvaart regelen die volledig aan uw wensen voldoet. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over een uitvaart in Raalte en Olst-Wijhe.

Ook als u niet verzekerd bent

Ik ben er voor iedereen. Ook als u geen verzekering heeft of elders bent verzekerd kunt u bij mij terecht. Ik kan voor ieder budget een persoonlijke uitvaart regelen. U ontvangt een duidelijke begroting, zodat u geen onverwachte kosten heeft.

Waarom Monuta Marja van der Wal?

  • Begrip voor iedere Sallander
  • Werkt vanuit de liefde voor de mens
  • Biedt alle rust en tijd
  • Creatief in het bedenken van oplossingen
  • Gericht op iedereen, ook zonder verzekering

Werkgebied

De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe en plaatsen die hierbij horen: Heino, Heeten, Mariënheem, Luttenberg, Broekland, Nieuw-Heeten, Liederholthuis, Wesepe, Boskamp, Boerhaar, Welsum, Den Nul, Eikelhof, Elshof, Marle, Middel en Herxen.