Uitvaartverzorger

Met veel passie werk ik als uitvaartverzorger in de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe. Ik ben franchisenemer van Monuta. Dit houdt in dat ik persoonlijke uitvaartverzorging combineer met de zekerheid van een landelijk opererende organisatie.

Raalte, Olst-Wijhe

Als uitvaartverzorger woon en werk ik in Raalte en Olst-Wijhe. Ik voel mij dan ook op mijn gemak bij de mensen in deze streek. Mensen praten veel in dialect en dat geeft mij een vertrouwd gevoel. Ik begrijp de mensen in deze regio en voel hun wensen aan.

Ik ben een echt mensen mens en sta met respect voor iedereen klaar. ''

Ik ben een echt mensen mens en sta met respect voor iedereen klaar. Dit doe ik door naar hun verhaal te luisteren en mee te denken. Dankzij mijn creativiteit in het bedenken van oplossingen, kan ik voor de naasten en de overleden dierbare altijd een persoonlijk afscheid verzorgen.

Contact

Monuta Marja van der Wal is er voor u in Raalte en Olst-Wijhe, ook als u niet of elders bent verzekerd. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met mij op. Ik ben telefonisch bereikbaar via 0572 - 35 26 27.

Waarom Monuta Marja van der Wal?

  • Begrip voor iedere Sallander
  • Werkt vanuit de liefde voor de mens
  • Biedt alle rust en tijd
  • Creatief in het bedenken van oplossingen
  • Gericht op iedereen, ook zonder verzekering

Werkgebied

De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe en plaatsen die hierbij horen: Heino, Heeten, Mariënheem, Luttenberg, Broekland, Nieuw-Heeten, Liederholthuis, Wesepe, Boskamp, Boerhaar, Welsum, Den Nul, Eikelhof, Elshof, Marle, Middel en Herxen.