Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
030 - 677 15 43

Recente beoordelingen

9,8

Gebaseerd op 16 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Sandra
01-05-2022

Meneer E. Rappel heeft de uitvaart van mijn moeder geregeld. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren is dat meneer Rappel meedacht in het structureren van het verloop van de crematie van mijn moeder. Ook informeerde hij naar wensen en koppelde dit ook snel terug. De kaart checkte hij meermaals en vroeg om akkoord ( dit is bij ons nogal eens fout gegaan). Mijn persoonlijke ervaring met meneer E. Rappel is dat ik zijn geduld en groot empathisch vermogen zeer waardeerde. Ook wanneer mijn hoofd op hol sloeg en meneer 's nachts nog een mail stuurde, werd er begripvol op gereageerd.

Lees meer

N. evers
15-03-2022

Een goede en vakkundige verzorging. Rustgevende en mooi verzorgde ruimtes om afscheid te nemen. Vriendelijk en bekwaam personeel.

Lees meer

heer G.Gerritsen
20-10-2021

Als je dierbare overlijd staat je hoofd bij zoveel zaken niet stil. Wij hebben de steun maar ook de hulp van Erik als zeer goed ervaren. Met name het stap voor stap met geduld doornemen van de zaken. Als wij even niet meer wisten of we zaken goed zouden doen was hij de oplosser en adviseur. Ook in de dagen voor de uitvaart veel contact gehad en ons gerust gestelt. Zo was de uitvaart goed georganiseerd en was het een waardig afscheid.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Vleuten

Als een dierbare overlijdt, moet u in een korte tijd veel regelen en beslissen. Er zijn verschillende vragen waarop u een antwoord moet geven. Praktische zaken waar uw hoofd misschien helemaal niet naar staan. Monuta Rappel is er in deze moeilijke tijd voor u. Wij ondersteunen en begeleiden u graag. Voor, tijdens en na de uitvaart in Vleuten en omgeving. Wij zoeken continu naar een balans tussen betrokkenheid en professionaliteit. Het ene moment warm dichtbij, het andere moment op gepaste afstand. Precies zoals bij u past. Monuta Rappel in Vleuten vertaalt uw wensen voor de uitvaart naar mogelijkheden. Zo zorgen wij samen voor een afscheid dat passend is voor iedereen.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Erik Rappel
Postadres
Kromme Boomgaard 9
3451 KR Vleuten
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Erik Rappel
Uitvaartverzorger

Erik

Rappel

Lees meer over Erik

Lokale
partners
Monuta Rappel werkt samen met de volgende lokale partner
Videograaf
AR Video
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Rappel in Vleuten?
U kunt terecht bij Monuta Rappel in Vleuten voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Vleuten, De Meern, Haarzuilens en Utrecht.