Waarom Monuta Rappel?

  • Uw wensen staan centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
9,0
Gebaseerd op 43 recensies

Monuta Rappel: voor een passende uitvaart in Utrecht en omgeving

De kwaliteit van afscheid nemen wordt bepaald door de kwaliteit van ons contact. Mijn sterke kant is dat ik uw gevoel en wensen kan vertalen naar mogelijkheden. Zo zorgen wij samen voor een afscheid die passend is voor iedereen.

Ieder contact is voor mij uniek

Ik zoek continu naar een balans tussen betrokkenheid en professionaliteit. Het ene moment warm dichtbij, het andere moment op gepaste afstand. Precies zoals bij u past.

Bij het overlijden komt veel kijken

Als een dierbare overlijdt, moet u in een korte tijd veel regelen en beslissen. Er zijn verschillende zaken waarop u een antwoord moet geven. Praktische zaken waar uw hoofd misschien helemaal niet naar staat. Monuta Rappel is er in deze moeilijke tijd voor u. Ik ondersteun en begeleid u graag. Voor, tijdens en na de uitvaart.

Uitvaarten in Utrecht en omgeving volgens de meest uiteenlopende wensen

Kiest u voor begraven of cremeren? Wilt u uw dierbare in het uitvaartcentrum opbaren of thuis? Er is heel veel mogelijk en meer dan u waarschijnlijk nu denkt. Maar daar help ik u bij, want u kunt altijd bij Monuta Rappel terecht. Ook als u niet of elders verzekerd bent, regelt Monuta Rappel de uitvaart zoals u dat wilt. Hierbij staan de wensen van de overledene en de nabestaanden altijd voorop.

Dag en nacht bereikbaar voor een uitvaart in Utrecht en omgeving

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in Utrecht en omgeving . Bij een overlijden kunt u dag en nacht bellen op het telefoonnummer (030) 677 15 43.