Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
030 - 677 15 43

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Rappel gemiddeld met een

9,8
20 beoordelingen
100% beveelt Monuta Rappel aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Zeer correcte en vriendelijke bejegening door de uitvaartverzorger. Goed en correct vormgegeven uitvaart. Gemaakte afspraken werden uitstekend nagekomen.

Meer lezen
Peter
Utrecht
15-02-2023
10

Erik Rappel is een man die bij het eerste contact begripvol menselijk en vriendelijk Is Tijdens het bespreken van de uitvaart worden bovenstaande karaktereigenschappen bevestigd Wij hebben ondanks het verdriet veel gehad aan de bijdrage van Erik De uitvaart was top geregeld ! Onze dank hiervoor

Meer lezen
Marianne
IJsselstein
03-01-2023
10

Erik Rappel was onze uitvaartbegeleider bij het overlijden van mijn vader. Wat is Erik een lieve, behulpzame en geduldige man. Heel fijn dat zulke mensen er zijn in moeilijke tijden!!!

Meer lezen
Patricia
Utrecht
03-01-2023
9

Vanaf begin tot einde uitvaart zeer betrokken tijdens het gehele proces.

Meer lezen
Erik
De Meern
03-08-2022
10

Meneer E. Rappel heeft de uitvaart van mijn moeder geregeld. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren is dat meneer Rappel meedacht in het structureren van het verloop van de crematie van mijn moeder. Ook informeerde hij naar wensen en koppelde dit ook snel terug. De kaart checkte hij meermaals en vroeg om akkoord ( dit is bij ons nogal eens fout gegaan). Mijn persoonlijke ervaring met meneer E. Rappel is dat ik zijn geduld en groot empathisch vermogen zeer waardeerde. Ook wanneer mijn hoofd op hol sloeg en meneer 's nachts nog een mail stuurde, werd er begripvol op gereageerd.

Meer lezen
Sandra
Utrecht
01-05-2022
9

Een goede en vakkundige verzorging. Rustgevende en mooi verzorgde ruimtes om afscheid te nemen. Vriendelijk en bekwaam personeel.

Meer lezen
N. evers
Maarssen
15-03-2022
10

Als je dierbare overlijd staat je hoofd bij zoveel zaken niet stil. Wij hebben de steun maar ook de hulp van Erik als zeer goed ervaren. Met name het stap voor stap met geduld doornemen van de zaken. Als wij even niet meer wisten of we zaken goed zouden doen was hij de oplosser en adviseur. Ook in de dagen voor de uitvaart veel contact gehad en ons gerust gestelt. Zo was de uitvaart goed georganiseerd en was het een waardig afscheid.

Meer lezen
heer G.Gerritsen
Houten
20-10-2021
10

Na het overlijden van mijn vader kwam Erik in beeld hij stelde ons gerust en we konden altijd op hem rekening de uitvaart tot en met in de puntjes verzorgd. We werden steeks goed op de hoogte gehouden. Mvg Familie Huisman

Meer lezen
Sjors Huisman
Helmond
16-08-2021
10

Tijdens de moeilijkste week van ons bestaan zijn we heel goed ondersteund door Erik Rappel. Kan niet bestond niet en voor veel kon een oplossing worden gevonden. Dit hebben wij heel erg kunnen waarderen. Door de zorg, die Erik ons uit handen nam, hebben wij rustig naar het definitieve afscheid toe kunnen leven. Afscheid nemen blijft moeilijk maar doordat we op dat moment door iemand werden bijgestaan, die zijn vak verstaat, werden ons de zorgen uit handen genomen. Dank, dank, dank daarvoor!!! Erik, jij verstaat je vak!

Meer lezen
mevrouw Jolanda van Hillo
Utrecht
06-06-2021