Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
030 - 677 15 43

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Rappel gemiddeld met een

9.8
13 beoordelingen
100% beveelt Monuta Rappel aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Na het overlijden van mijn vader kwam Erik in beeld hij stelde ons gerust en we konden altijd op hem rekening de uitvaart tot en met in de puntjes verzorgd. We werden steeks goed op de hoogte gehouden. Mvg Familie Huisman

Meer lezen
Sjors Huisman
Helmond
16-08-2021
10

Tijdens de moeilijkste week van ons bestaan zijn we heel goed ondersteund door Erik Rappel. Kan niet bestond niet en voor veel kon een oplossing worden gevonden. Dit hebben wij heel erg kunnen waarderen. Door de zorg, die Erik ons uit handen nam, hebben wij rustig naar het definitieve afscheid toe kunnen leven. Afscheid nemen blijft moeilijk maar doordat we op dat moment door iemand werden bijgestaan, die zijn vak verstaat, werden ons de zorgen uit handen genomen. Dank, dank, dank daarvoor!!! Erik, jij verstaat je vak!

Meer lezen
mevrouw Jolanda van Hillo
Utrecht
06-06-2021
10

Alles was tot in de puntjes geregeld. Een echte aanrader.

Meer lezen
Natasja
Houten
02-06-2021
10

Ik heb de periode van overlijden tot aan de crematie als zeer prettig ervaren.

Meer lezen
Wendy
Utrecht
06-05-2021
10

Zeer prettige samenwerking en alle voorstellen op “maat” voorgesteld en uitgevoerd. Kijken er met grote voldoening op terug.

Meer lezen
Henk Verheul
Woerden
15-04-2021
10

De uitvaart van mijn vader.. was zo goed geregeld in 1 woord top.. zeer vriendelijk en meelevend was Bas van monuta...

Meer lezen
carolien De Bruin
Utrecht
13-12-2020
10

Wij hebben goede ervaringen met monuta en zijn goed daar bij begeil met de uitvaart door de uitvaart verzorgers van monuta

Meer lezen
heer G.Stavridis
Utrecht
12-11-2020
10

Eric heeft op een zeer professionele wijze de uitvaart van mijn vader begeleid. Hij is praktisch, secuur, oplossingsgericht en daarbij heel inlevend en vriendelijk. Dank zij zijn professionele optreden hebben wij op een mooie manier afscheid van mijn vader kunnen nemen. Eric is iemand die zijn vak met hart en ziel uitoefent en ik zou hem zeker aanbevelen bij anderen.

Meer lezen
Joëlla
Tiel
08-10-2020
10

-Professioneel -Persoonlijk -Meeleven -Meedenken -Altijd bereikbaar -Luisterend oor Eigenlijk was het heel erg fijn om Erik Rappel naast ons te hebben staan in de moeilijkste periode van ons leven.

Meer lezen
Diana
Houten
05-10-2020