Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
030 - 677 15 43

Team Monuta
Rappel

Onze uitvaartverzorgers

Erik Rappel

Bij een uitvaart help ik nabestaanden om de uitvaart naar de wens van de overledene en henzelf tot in de puntjes te regelen. U kunt op mij vertrouwen; ik ben altijd bereikbaar en sta dag en nacht voor u klaar in deze moeilijke periode. Het contact en overleg dat ik heb met nabestaanden, maakt dat ik mijn vak boeiend en uitdagend vind. Vooral omdat de wensen van de overledene en nabestaanden steeds weer anders zijn. Mijn doel is dan ook om nabestaanden te adviseren in het creëren van een herinnering aan hun dierbare. Samen met u zoek ik naar een passend afscheid, waardoor u uw verlies kunt verwerken. Het verdriet mag er zijn, maar combineer je dit met een mooi afscheid, dan werkt het positief mee aan het rouwproces. En dat is heel belangrijk bij het overlijden van een dierbare. Ik woon sinds 1990 in Utrecht. Ik zat er bij de Lions en in het bestuur van de Harmonie. Door mijn sociale betrokkenheid ben ik dan ook een bekend gezicht in mijn woonplaats, begrijp ik wat er bij de inwoners leeft en wat de lokale mogelijkheden zijn. Dit maakt dat ik steeds opnieuw weer de juiste aansluiting vind bij de wensen en behoeften van de nabestaande.