Bloembinderij TerLucht

Tuincentrum & Bloembinderij TerLucht bestaat sinds 1993 en heeft zich een plek weten te veroveren door van meet af aan de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren heeft het echtpaar van ’t Westende TerLucht weten uit te bouwen tot een bedrijf van naam in de wijde regio.

 

Kwaliteit leveren alleen is echter niet genoeg om als tuincentrum en bloembinderij te kunnen overleven: mee veranderen met de tijd en de wensen van de klanten is natuurlijk net zo belangrijk. Ook hierin slaagt TerLucht en mede daardoor blijft de klantenkring gestaag maar zeker groeien.

 

Het periodiek leveren van bloemwerken en boeketten aan bedrijven en organisaties via abonnementsvormen is daar een mooi voorbeeld van. Alles kan online geregeld worden en tegelijk is TerLucht Tuincentrum & bloembinderij echt zo’n locatie waar mensen graag terugkomen om even weg te dromen en iets moois te kopen voor huis of tuin.

 

De tussen het groen verscholen beeldentuin spreekt voor zich. Diverse kunstenaars tonen hier hun uiteenlopende kunstwerken en de locatie alleen al is een bezoek meer dan waard.