Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0113 - 783 993

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Richard Ensing gemiddeld met een

9,7
31 beoordelingen
96% beveelt Monuta Richard Ensing aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Heel vriendelijk en vakkundig begeleid, tot in de puntjes geregeld en keurig verzorgd, het was een mooi afscheid, alle verzorgers waren ook zeer vriendelijk en behulpzaam, gewoon geweldig.

Meer lezen
André
sHeer Arendskerke
12-02-2023
10

Bijzonder vriendelijk ontvangen, mijn moeder was prachtig verzorgd. Er werd aan alles gedacht. Wij hebben ondanks ons verdriet de uitvaart als erg fijn ervaren.

Meer lezen
Pascale
Goes
16-11-2022
10

De heer Ensink, een warme vriendelijke man die precies weet hoe met mensen om te gaan in de en tijd die beladen is en vol verdriet. De heer Ensink heeft ons als familie door alle aspecten heen geloodst van de uitvaart. In een zeer korte tijd hebben wij meerdere familieleden verloren, hebben dus ook vergelijking kunnen maken tussen Uitvaartverzorgers. Hier stak de heer Ensink met kop en schouders boven anderen uit. Laat niets te wensen over en is bereid altijd dat ene stapje harder te lopen daar waar nodig. Een man die precies bij ons paste.

Meer lezen
Johan
Driewegen
03-10-2022
8

Goed verzorgd. Zakelijk en correcte benadering. Kan ook zaken uit handen geven die nabestaanden zelf kunnen regelen. Kan goed omgaan met het onverwachte, staat nergens van te kijken. Respectvol. Laat de nabestaanden in rust en zonodig met steun zaken regelen. Ervaren, weet wat hij regelt. Geeft goede tips. Begrijpt de omstandigheden en treedt kordaat op.

Meer lezen
Helena
Goes
03-10-2022
10

Richard legt alles goed uit, fijn dat dit in fasen gebeurt. Fijn dat het uitvaartcentrum 24 uur toegankelijk is. Mooie familiekamer met prachtige achtergrond, nette inrichting en mooie verlichting. Op de uitvaart zelf is het Richard die onopgemerkt alles in goede banen leidt. Mede door hem is het voor ons een prachtige uitvaart geworden waar we met een goed gevoel op terugkijken. Nogmaals dank voor alles Richard.

Meer lezen
John
Goes
19-09-2022
10

In deze moeilijke tijd nemen ze heel veel van je over. Aan een paar simpele vragen hebben ze al genoeg om de uitvaart echt perfect te regelen.

Meer lezen
Robert
Goes
16-09-2022
10

Richard was erg begaan met alles en iedereen die met de uitvaart te maken hadden!

Meer lezen
Adrie
Dreischor
01-09-2022
10

We zijn heel goed geholpen! Met onze wensen en vragen! Dhr Ensing is een hele vriendelijke meneer en gaf ook goed advies!

Meer lezen
Karin
Goes
15-07-2022
10

Zeer betrokken, niets is te veel, overal zijn oplossingen voor. Richard en Koen, wij zijn jullie eeuwig dankbaar!

Meer lezen
Nicolien
Nieuwdorp
15-07-2022