Recensies

Op deze pagina wil ik u graag recensies over mijn dienstverlening laten lezen. Op die manier leest u wat families ervaren hebben op een moment dat ik voor hen de uitvaart mocht verzorgen. Zo krijgt u een indruk van wat ik voor u in Goes en omgeving kan betekenen.

Erg betrokken en behulpzaam

Ze houden heel erg rekening met de wensen van iedereen die ergens om vraagt en zijn heel erg betrokken en behulpzaam.

Perfect

Vanaf het begin tot het einde alles perfect geregeld

Vriendelijk

De vriendelijke, meelevende manier waarop wij werden geholpen, het meedenken, wij voelden ons enorm gesteund. Ondanks de ingewikkelde en verwarrende tijd vanwege het Coronavirus.

Respectvol en waardig

De voorbereidingen en de uitvaart zijn zeer goed verlopen onder de leiding van Richard Ensing. Het was een zeer respectvol en waardig afscheid.

Bedankt!

Op 26 februari moest ik contact opnemen met een begrafenisondernemer. Ik had de weken er voor me kunnen voorbereiden. Hierdoor kwam ik bij Richard Ensing van Monuta. Ondanks we daar niet bij verzekerd zijn kan iedereen daar terecht. Het eerste contact was fijn, want wat zeg je op zo’n moment. De vragen die door Sander gesteld werden stelde me gerust. Een uur later kwamen ze voor de verzorging, het is een spannend moment. Heb ik de juiste keuze gemaakt... de heren waren zo rustig, ze namen de tijd en legde alles uit. De verzorging wilde we samen doen, dit was totaal geen probleem. Telkens konden we de keuze maken of we iets wel of juist niet wilde doen. We kregen nog n laatste moment. De auto reed om 5 uur langzaam de straat uit, het was prachtig. Begin van de ochtend werd er contact opgenomen. Arjen kwam voor het eerste huisbezoek. Het inleven, hoe wij er in stonden en wat wij zouden willen, voelde hij geweldig aan. De transparantie over de kosten en mogelijkheden was heel duidelijk. We hebben de keuze gemaakt voor een 24/7 kamer. Wat n rust geeft ons dat, de spanning viel volledig van ons af. Alles is aanwezig, koffie en fris kan telkens gepakt worden, eigen muziek aanzetten in de kamer of gewoon even met elkaar zitten. Dit is echt n huiskamer gevoel voor ons. Arjen hielp ons met de teksten en de invulling van de crematie. Ook voor de kinderen werd heel veel rekening gehouden een boekje waar tekeningen gemaakt konden worden tot aan pakjes drinken. Alle dagen was er contact via email, telefoon, Whatsapp of Arjen kwam langs. De dag van de crematie hadden we niet mooier kunnen wensen. Richard, Arjen en het hele team van Monuta Goes en Monuta Terneuzen enorm bedankt voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan. Namens de familie Wolff Debby

Begeleiding

De begeleiding die in de dagen voor de uitvaart gegeven werd was optimaal, het ging in alle rust, waarbij we zelf ruim voldoende inbreng hadden en waar wij het moeilijk vonden werden we bijgestaan door Monuta.

De steun bij ieder afscheid.

De steun bij ieder afscheid, jullie lijfspreuk, een spreuk die jouw en Koen op het lijf geschreven is. Warmtevol,attent, respectvol,behulpzaam maar ook doortastend,. We moesten afscheid gaan nemen van een lieve echtgenoot,vader,schoonvader en opa. Een afscheid met inspraak, je gevoelens niet verborgen te hoeven houden,doorzettings vermogen met behulp van jullie beiden, is de dood “gewoon” geworden en is de angst hiervoor verdwenen. Maar ook even op respect volle manier een stukje humor tussendoor, geweldig, dat,dat kon. De service was geweldig, niets was teveel en domme vragen bestonden niet, we mochten onszelf zijn. Ondanks dat ik zelf palliatieve zorg geef, heb ik bijgeleerd in deze dagen, bijgeleerd in de zin van dat ik nu aan de andere kant stond en hier een ervaring in geworden ben. Als toekomstige naasten vragen wie er een goede uitvaartverzorger is in deze regio, hoef ik niet lang na te denken.Het gaf mij en mijn familie rust dat jullie er waren en bleven tot bij het instappen in onze autoos na de afscheidsdienst en we wisten dat we konden beginnen met rouwen, omdat we kunnen terug kijken op een mooi afscheid, waarin een ieder van ons centraal stond. Richard & Koen we dragen jullie een warm hart toe......veel liefs van ons allemaal!

Super tevreden!

Ik had tevoren al mijn wensen doorgegeven t.a.v. het overlijden van mijn zusje. Tot volle tevredenheid besproken en mogelijkheden aangeboden waarvan ik het bestaan niet wist. Richard Ensing en zijn team hebben dit volgens wens uitgevoerd en hadden daarbij ook aandacht voor de nabestaanden, BUITEN de begrafenis om. Volledig tevreden. En dat al voor de tweede keer!!

Medelevend en verzorgend

Helpen waar nodig, dringen geen dingen op. Enorm meelevend.

de overtreffende trap van fantastisch is toch FANTASTICHER?

Na een verdrietige tijd bij het overlijden van mijn zusje was daar, eveneens als bij mijn vader, Richard Ensing die me alle hulp bood en de richting gaf aan onze wensen. Niets was hem (en Koen) teveel en alles verliep naar wens en BETER. Kortom het voelde als een warm bad in een wereld van sneeuw en ijs. Zo zal het denk ik altijd in mijn gedachten blijven. Richard, ik heb het al vaker gezegd, maar nu ook even via deze weg want wat mij betreft mag IEDEREEN weten dat je een KANJER bent en iedereen het gevoel kan geven dat hij/zij de enige is met zo'n groot verdriet op dat moment. Eigenlijk ben je niet FANTASTISCHER maar FANTASTISCHT (maar dat woord is zo on-Nederlands) dan maken we dat toch gewoon een nieuw woord met als eerste die daarop een beroep mag doen, jij Richard (en natuurlijk ook Koen en de rest van het team). Hoop je nog vaker te zien, maar niet in functie!!!!! Henny Visser