Recensies

Op deze pagina wil ik u graag recensies over mijn dienstverlening laten lezen. Op die manier leest u wat families ervaren hebben op een moment dat ik voor hen de uitvaart mocht verzorgen. Zo krijgt u een indruk van wat ik voor u in Goes en omgeving kan betekenen.

Uitvaartverzorging van mijn moeder

Richard heeft voor onze moeder de uitvaart verzorgd op de manier die bij haar past. Hij weet goed in te schatten hoe mensen reageren in deze moeilijke situatie en heeft daarbij passende oplossingen. In samenwerking met ceremonieel woordbegeleidster Lonneke Dagevos hebben zij er een zeer persoonlijk afscheid van gemaakt. De nazorg na de uitvaart is goed.

Dank je wel

Een goede herinnering aan een mooi afscheid is zoveel waard.. Bedankt Richard, dat je ons ontzorgd hebt, we " blind" konden vertrouwen dat wat wij aangaven, jij realiseerde. Knap dat je het gevoel kunt creëren dat het geen " dagelijkse kost" is, maar ondertussen blijk geeft van veel ervaring. Altijd tijd.

De juiste keuze

Naar dat mijn vrouw plotseling was overleden zat die bewuste nacht de schouwarts bij mij . Na mij de papieren te hebben overhandigd moest ik een uitvaartverzorger bellen. Nog nooit had ik iets alleen beslist we deden alles samen de arts zou mij daar mee helpen. Hij had er drie omcirkeld ik koos monuta en kreeg Richard Ensing aan de telefoon. Van deze beslissing heb ik nooit spijt gehad alles was prima verzorgd niets was te veel . Ook als ik nog bij mijn vrouw wilde zijn kon dat al was het midden in de nacht. Ook de dag van de uitvaart was prima verzorgd. Dit was de de juiste keuze die ik had gemaakt. Maar zelfs nu nog na vier maanden wordt ik regelmatig gebeld door de nazorg die Richard geregeld heeft.

De juiste keuze

Naar dat mijn plotseling was overleden zat die bewuste nacht de schouwarts bij mij . Na mij de papieren te hebben overhandigd moest ik een uitvaartverzorger bellen. Nog nooit had ik iets alleen beslist we deden alles samen de arts zou mij daar mee helpen. Hij had er drie omcirkeld ik koos monuta en kreeg Richard Ensing aan de telefoon. Van deze beslissing heb ik nooit spijt gehad alles was prima verzorgd niets was te veel . Ook als ik nog bij mijn vrouw wilde zijn kon dat al was het midden in de nacht. Ook de dag van de uitvaart was prima verzorgd. Dit was de de juiste keuze die ik had gemaakt. Maar zelfs nu nog vier maanden wordt ik regelmatig gebeld door de nazorg die Richard geregeld heeft.

Goede begeleiding

Omdat de uitvaartverzorger Monuta zelf en zeer zeker Richard Ensing en Koen en Lonneke Dagevos ons zo super hebben begeleid!

Gewoon weg geweldig

Ik wil Richard Essing en Lonneke Dagevos van harte bedanken voor wat zij voor mij en de kinderen en kleinkinderen hebben betekend. Ze hebben ons zo goed beleid en zoveel voor ons gedaan gewoon weg geweldig. Mijn man had hem van wegen zijn goede recensie uitgekozen die moet ik hebben zij hij tegen ons. En ik kan al maar beamen dat hij daar zeker groot gelijk in heeft gehad bedankt voor alles.

Helemaal ontlast

Afgelopen zaterdag hebben wij onze vader weg moeten brengen en dankzij Richard Ensing en Lonneke Dagevos is dit een heel bijzondere dag geworden. Tijdens de voorbereidingen heeft Richard ons werkelijk al het mogelijke uit handen genomen waardoor wij alle tijd hadden voor elkaar. Ik had me voorbereid op een week vol stress, maar dankzij Richard's goede zorg was het juist een week van ontspanning en bezinning. Ik zou Richard zeer zeker aanbevelen. Sterker nog, ik kan geen enkel punt verzinnen waar hij zou moeten verbeteren.

Goed voorbereid

Omdat dhr Richard Ensing de uitvaart bijzonder goed in de voorbereiding met ons heeft besproken wat de mogelijkheden waren, zodat op de dag van de uitvaart er voor ons geen zorgen waren.

Dankdienst op het leven

Naar aanleiding van het sterven van onze moeder, kwamen wij in contact met Richard. Vanaf dag van overlijden was er een klik. Wat een warm welkom en wat een ongedwongen sfeer, die gecreeerd is in zijn rouwcentrum. Wij hadden een 24-uurs kamer voor onze ma. Dit voelde zo goed. Dag en nacht konden we er zijn. Er zijn geen drempels en het voelde zo ontzettend eigen. Wat ook fijn was, is dat alles uit handen genomen werd. Wij konden rouwen en Richard deed de zakelijke kanten. Ook hadden wij Lonneke Dagevos in de arm genomen. Wat een supervrouw. Ze heeft na de nodige gesprekken met ons ( en zelfs nog met onze moeder) de dankdienst voor het leven geleid. Deze mensen zijn zeer empatisch en gastvrij. Dank voor de prachtige herinnering! Ellen de Jonge

Ontzorgd

Goede zorg,staan voor je klaar en bij problemen wordt het gelijk opgelost