Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0113 - 783 993

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Richard Ensing gemiddeld met een

9,8
24 beoordelingen
100% beveelt Monuta Richard Ensing aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

We zijn heel goed geholpen! Met onze wensen en vragen! Dhr Ensing is een hele vriendelijke meneer en gaf ook goed advies!

Meer lezen
Karin
Goes
15-07-2022
10

Zeer betrokken, niets is te veel, overal zijn oplossingen voor. Richard en Koen, wij zijn jullie eeuwig dankbaar!

Meer lezen
Nicolien
Nieuwdorp
15-07-2022
10

Alle hulp, en meer dan dat, om de uitvaart zo mooi mogelijk plaats te laten vinden. Geweldig mijn dank!

Meer lezen
Mieke
Kapelle
06-07-2022
10

Als je binnen een uur plotseling moet zoeken naar een uitvaartonderneming en je op de gok voor iemand kiest dan kun je je niemand beter wensen dan Richard Ensing. Zowel mijn broer als schoonzus hebben na de inspannende week tot aan de crematie nog vaak gezegd hoe we het getroffen hadden. Richard heeft ons met respect behandeld, goede adviezen gegeven en de hele dienst is precies zo gelopen als bedoeld. Onder de zeer trieste omstandigheden was Richard een rots in de branding. Echt geweldige service.

Meer lezen
Annechristel
Kapelle
05-07-2022
8

Richard is zeer meeleven en behulpzaam voor het regelen en verzorgen van een uitvaart. Ook persoonlijk een fijne man om alles te bespreken

Meer lezen
P.D. Dam
Goes
03-05-2022
10

top team

Meer lezen
Jaap
Hansweert
04-04-2022
9

We zijn heel tevreden over hoe we zijn benaderd door de medewerkers van Monuta, Zeker met de samenwerking met Richard, hij heeft ons heel goed begeleid,want voor ons was dit de eerste keer dat we een afscheidsdienst moesten regelen dus is het heel fijn als alles duidelijk en goed word uitgelegd en wat alle mogelijkheden zijn. Heel fijn contact gehad met Richard, nogmaals bedankt!!

Meer lezen
Kees en Willy de Kraker
Arnemuiden
18-02-2022
10

Mijn ervaring is zeer goed !een hele goede begeleiding van het begin tot aan de begrafenis !met onze wensen werd heel goed rekening gehouden !maar ook werd er ons ideeën verteld waar wij gebruik van gemaakt hebben ! Al bij al een hele goede samenwerking !

Meer lezen
Ria vermaire- deurloo
Goes
16-02-2022
9

Prima en nette begeleiding met een zekere ongedwongenheid

Meer lezen
kees Verhulst
Kamperland
27-12-2021