Recensies

Op deze pagina wil ik u graag recensies over mijn dienstverlening laten lezen. Op die manier leest u wat families ervaren hebben op een moment dat ik voor hen de uitvaart mocht verzorgen. Zo krijgt u een indruk van wat ik voor u in Goes en omgeving kan betekenen.

Prettige omgang

Richard is heel prettig in de omgang, goede en duidelijke adviezen ontvangen.

Duidelijk

Duidelijk in voorstellen en afspraken.

Warme betrokkenheid

Warme betrokkenheid van Richard Ensing. Hij was altijd direct aanspreekbaar, wat heel fijn was.

Het voelde goed

De aandacht, het medeleven en de benadering was erg fijn. Alles was bespreekbaar, het voelde goed.

Mooi afscheid.

Vorige week hebben we helaas afscheid moeten nemen van opa Rob. Ondanks dat het een hele verdrietige dag was, was het ook een hele mooie dag. Het was een mooi afscheid, precies zoals opa Rob het zelf nog had geregeld. En dat allemaal dankzij Richard, die dat perfect heeft gedaan. En ook dankzij Lonneke die heel mooi heeft gesproken. We hebben het dan ook goed en vredig kunnen afsluiten op onze eigen manier. Richard en Lonneke nogmaals bedankt voor alles. Susanne Stassen Indy & Lars

Geen woorden

Wij hadden natuurlijk al recensies gelezen over Richard. Alle recensies die we hadden gelezen waren onwijs positief en geruststellend! Zelf zijn wij er achter gekomen dat het niet in woorden uit te drukken is hoe goed alles is gegaan. Op de dag zelf was alles op een strak schema zodat je wist waar je aan toe was, afgezien van het strakke schema hadden wij zoveel tijd om nog afscheid te nemen in ons eigen tempo en op onze eigen manier ook gaat onze dank uit naar Lonneke, ze heeft zo mooi gesproken en zo respectvol. Je kon horen dat ze opa nog had gesproken. Toen ze sprak leek het alsof het haar echt raakte en opa al jaren kende. Richard stond je persoonlijk bij en vroeg meerdere keren een bevestiging of alles goed was. We kunnen geen enkel puntje opnoemen waarvan we denken ‘Was dat maar anders geregeld.’ Voor en Na de crematie stond Richard altijd naast ons, het was zo persoonlijk , alsof wij de enige mensen waren die hij hielp, je voelde je serieus genomen en er werd naar je geluisterd. Je kon hem altijd bellen en altijd om advies vragen of gewoon even met hem praten. Wij willen Richard heel erg bedanken voor de hulp die hij ons biedt en heeft geboden.

Uitvaartverzorging van mijn moeder

Richard heeft voor onze moeder de uitvaart verzorgd op de manier die bij haar past. Hij weet goed in te schatten hoe mensen reageren in deze moeilijke situatie en heeft daarbij passende oplossingen. In samenwerking met ceremonieel woordbegeleidster Lonneke Dagevos hebben zij er een zeer persoonlijk afscheid van gemaakt. De nazorg na de uitvaart is goed.

Dank je wel

Een goede herinnering aan een mooi afscheid is zoveel waard.. Bedankt Richard, dat je ons ontzorgd hebt, we " blind" konden vertrouwen dat wat wij aangaven, jij realiseerde. Knap dat je het gevoel kunt creëren dat het geen " dagelijkse kost" is, maar ondertussen blijk geeft van veel ervaring. Altijd tijd.

De juiste keuze

Naar dat mijn vrouw plotseling was overleden zat die bewuste nacht de schouwarts bij mij . Na mij de papieren te hebben overhandigd moest ik een uitvaartverzorger bellen. Nog nooit had ik iets alleen beslist we deden alles samen de arts zou mij daar mee helpen. Hij had er drie omcirkeld ik koos monuta en kreeg Richard Ensing aan de telefoon. Van deze beslissing heb ik nooit spijt gehad alles was prima verzorgd niets was te veel . Ook als ik nog bij mijn vrouw wilde zijn kon dat al was het midden in de nacht. Ook de dag van de uitvaart was prima verzorgd. Dit was de de juiste keuze die ik had gemaakt. Maar zelfs nu nog na vier maanden wordt ik regelmatig gebeld door de nazorg die Richard geregeld heeft.

De juiste keuze

Naar dat mijn plotseling was overleden zat die bewuste nacht de schouwarts bij mij . Na mij de papieren te hebben overhandigd moest ik een uitvaartverzorger bellen. Nog nooit had ik iets alleen beslist we deden alles samen de arts zou mij daar mee helpen. Hij had er drie omcirkeld ik koos monuta en kreeg Richard Ensing aan de telefoon. Van deze beslissing heb ik nooit spijt gehad alles was prima verzorgd niets was te veel . Ook als ik nog bij mijn vrouw wilde zijn kon dat al was het midden in de nacht. Ook de dag van de uitvaart was prima verzorgd. Dit was de de juiste keuze die ik had gemaakt. Maar zelfs nu nog vier maanden wordt ik regelmatig gebeld door de nazorg die Richard geregeld heeft.