Recensies

Op deze pagina wil ik u graag recensies over mijn dienstverlening laten lezen. Op die manier leest u wat families ervaren hebben op een moment dat ik voor hen de uitvaart mocht verzorgen. Zo krijgt u een indruk van wat ik voor u in Goes en omgeving kan betekenen.

In 1 woord gewoon geweldig!

Ineens staat de wereld even stil want 's morgens vroeg overlijd onze Cor. Waar iedereen zo lang mogelijk voor bespaard wilt blijven is dan plots werkelijkheid. En wat komt er dan ineens veel op je af zeg! Dat was het moment dat wij kennis maakten met jou Richard. Wat een persoonlijkheid en vakkundigheid. Diep respect hoe jij met mensen en hun verdiet omgaat. Niets was je teveel en wat heb je ons enorm geholpen zeg! Hierdoor hebben wij op een geweldig mooie manier afscheid kunnen nemen van Cor. Met een lach en met een traan heb je ons zo goed bijgestaan, we hadden ons gewoon niet meer kunnen wensen. En Lonneke, wat een top vrouw. Zoveel geduld en zo'n mooi levensverhaal tijdens de uitvaart. Ook in 1 woord geweldig! Blijf je ding doen want dit is op je lijf geschreven! Ontzettend bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt, je bent een bijzonder mooi mens.

Goede service

Goede service, medelevend, geduld hebben met de nabestaande omdat deze met zoveel vragen zit, en meedenkend.

Lieve man en goed in zijn werk

Helaas Richard moeten inschakelen bij het overlijden van onze vader. Ondanks dat het een onverwachte en verschrikkelijke reden was om elkaar te ontmoeten ben ik blij dat we bij Richard waren. Hij heeft ons juist en vriendelijk begeleid, ook ondanks de Corona regels. Deze man verstaat zijn vak, en de nabestaanden beschouwd hij als mens ipv als inkomstenbron om maar zo te zeggen... We zijn dankbaar dat hij de uitvaart heeft geregeld van onze vader en alles wat daar verder bij kwam kijken. Ook zijn partner en de mensen die onze vader hebben opgehaald waren erg vriendelijk en menselijk. Dat is elders wel eens anders! Ik hoop ze niet snel in deze setting te zien, maar als het nodig is weet ik wie ik zal bellen!

Ondersteuning ten top

Omdat alles tot in puntjes geregeld wordt en in alles Wordt ondersteund.

Fantastisch!

Wij zijn als familie fantastisch begeleid en zeer professioneel geholpen, zeer tevreden. Richard en Coen zijn ook ontzettend aardig behulpzaam in omgang.

Prima verzorgd

Prima verzorgd en heel vriendelijk personeel.

Erg betrokken en behulpzaam

Ze houden heel erg rekening met de wensen van iedereen die ergens om vraagt en zijn heel erg betrokken en behulpzaam.

Perfect

Vanaf het begin tot het einde alles perfect geregeld

Vriendelijk

De vriendelijke, meelevende manier waarop wij werden geholpen, het meedenken, wij voelden ons enorm gesteund. Ondanks de ingewikkelde en verwarrende tijd vanwege het Coronavirus.

Respectvol en waardig

De voorbereidingen en de uitvaart zijn zeer goed verlopen onder de leiding van Richard Ensing. Het was een zeer respectvol en waardig afscheid.