Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0113 - 783 993

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Richard Ensing gemiddeld met een

9,7
20 beoordelingen
100% beveelt Monuta Richard Ensing aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

8

Richard is zeer meeleven en behulpzaam voor het regelen en verzorgen van een uitvaart. Ook persoonlijk een fijne man om alles te bespreken

Meer lezen
P.D. Dam
Goes
03-05-2022
10

top team

Meer lezen
Jaap
Hansweert
04-04-2022
9

We zijn heel tevreden over hoe we zijn benaderd door de medewerkers van Monuta, Zeker met de samenwerking met Richard, hij heeft ons heel goed begeleid,want voor ons was dit de eerste keer dat we een afscheidsdienst moesten regelen dus is het heel fijn als alles duidelijk en goed word uitgelegd en wat alle mogelijkheden zijn. Heel fijn contact gehad met Richard, nogmaals bedankt!!

Meer lezen
Kees en Willy de Kraker
Arnemuiden
18-02-2022
10

Mijn ervaring is zeer goed !een hele goede begeleiding van het begin tot aan de begrafenis !met onze wensen werd heel goed rekening gehouden !maar ook werd er ons ideeën verteld waar wij gebruik van gemaakt hebben ! Al bij al een hele goede samenwerking !

Meer lezen
Ria vermaire- deurloo
Goes
16-02-2022
9

Prima en nette begeleiding met een zekere ongedwongenheid

Meer lezen
kees Verhulst
Kamperland
27-12-2021
10

Ik ben Richard niet alleen dankbaar voor wat hij en zijn team allemaal gedaan heeft voor mij en familie maar ben dankbaar hoe hij alles gedaan heeft. Zo waardig en respectvol.

Meer lezen
Hannie
Heinkenszand
10-11-2021
10

Richard is enorm professioneel en attent. Hij zorgde voor een hartverwarmend onthaal en steun in een moeilijke periode van rouw. Naast zijn warme persoonlijkheid, werden we ontvangen in een sfeervolle ruimte waar we ons mochten thuis voelen. Via deze weg willen wij Richard en zijn team nogmaals bedanken.

Meer lezen
André en Karin
Stabroek (België)
04-11-2021
10

In 1 woord fantastisch ,hij luistert heel goed en komt dan met de juiste dingen aanzetten , wat had ik zonder hem moeten beginnen.

Meer lezen
mevrouw Nieza Corbijn-Deijs
S'-Heerenhoek
02-10-2021
9

mooi en rustig .

Meer lezen
heer
goes
01-08-2021