Recensies

Op deze pagina wil ik u graag recensies over mijn dienstverlening laten lezen. Op die manier leest u wat families ervaren hebben op een moment dat ik voor hen de uitvaart mocht verzorgen. Zo krijgt u een indruk van wat ik voor u in Goes en omgeving kan betekenen.

De juiste keuze

Naar dat mijn vrouw plotseling was overleden zat die bewuste nacht de schouwarts bij mij . Na mij de papieren te hebben overhandigd moest ik een uitvaartverzorger bellen. Nog nooit had ik iets alleen beslist we deden alles samen de arts zou mij daar mee helpen. Hij had er drie omcirkeld ik koos monuta en kreeg Richard Ensing aan de telefoon. Van deze beslissing heb ik nooit spijt gehad alles was prima verzorgd niets was te veel . Ook als ik nog bij mijn vrouw wilde zijn kon dat al was het midden in de nacht. Ook de dag van de uitvaart was prima verzorgd. Dit was de de juiste keuze die ik had gemaakt. Maar zelfs nu nog na vier maanden wordt ik regelmatig gebeld door de nazorg die Richard geregeld heeft.

De juiste keuze

Naar dat mijn plotseling was overleden zat die bewuste nacht de schouwarts bij mij . Na mij de papieren te hebben overhandigd moest ik een uitvaartverzorger bellen. Nog nooit had ik iets alleen beslist we deden alles samen de arts zou mij daar mee helpen. Hij had er drie omcirkeld ik koos monuta en kreeg Richard Ensing aan de telefoon. Van deze beslissing heb ik nooit spijt gehad alles was prima verzorgd niets was te veel . Ook als ik nog bij mijn vrouw wilde zijn kon dat al was het midden in de nacht. Ook de dag van de uitvaart was prima verzorgd. Dit was de de juiste keuze die ik had gemaakt. Maar zelfs nu nog vier maanden wordt ik regelmatig gebeld door de nazorg die Richard geregeld heeft.

Gewoon weg geweldig

Ik wil Richard Essing en Lonneke Dagevos van harte bedanken voor wat zij voor mij en de kinderen en kleinkinderen hebben betekend. Ze hebben ons zo goed beleid en zoveel voor ons gedaan gewoon weg geweldig. Mijn man had hem van wegen zijn goede recensie uitgekozen die moet ik hebben zij hij tegen ons. En ik kan al maar beamen dat hij daar zeker groot gelijk in heeft gehad bedankt voor alles.

Helemaal ontlast

Afgelopen zaterdag hebben wij onze vader weg moeten brengen en dankzij Richard Ensing en Lonneke Dagevos is dit een heel bijzondere dag geworden. Tijdens de voorbereidingen heeft Richard ons werkelijk al het mogelijke uit handen genomen waardoor wij alle tijd hadden voor elkaar. Ik had me voorbereid op een week vol stress, maar dankzij Richard's goede zorg was het juist een week van ontspanning en bezinning. Ik zou Richard zeer zeker aanbevelen. Sterker nog, ik kan geen enkel punt verzinnen waar hij zou moeten verbeteren.

Goed voorbereid

Omdat dhr Richard Ensing de uitvaart bijzonder goed in de voorbereiding met ons heeft besproken wat de mogelijkheden waren, zodat op de dag van de uitvaart er voor ons geen zorgen waren.

Dankdienst op het leven

Naar aanleiding van het sterven van onze moeder, kwamen wij in contact met Richard. Vanaf dag van overlijden was er een klik. Wat een warm welkom en wat een ongedwongen sfeer, die gecreeerd is in zijn rouwcentrum. Wij hadden een 24-uurs kamer voor onze ma. Dit voelde zo goed. Dag en nacht konden we er zijn. Er zijn geen drempels en het voelde zo ontzettend eigen. Wat ook fijn was, is dat alles uit handen genomen werd. Wij konden rouwen en Richard deed de zakelijke kanten. Ook hadden wij Lonneke Dagevos in de arm genomen. Wat een supervrouw. Ze heeft na de nodige gesprekken met ons ( en zelfs nog met onze moeder) de dankdienst voor het leven geleid. Deze mensen zijn zeer empatisch en gastvrij. Dank voor de prachtige herinnering! Ellen de Jonge

Ontzorgd

Goede zorg,staan voor je klaar en bij problemen wordt het gelijk opgelost

Afscheid van mijn moeder

Richard, heeft na de plotselinge dood van mijn moeder een persoonlijk bezoek gebracht bij mijn thuis. Hij was vriendelijk en ik was eerlijk, dat ik redelijk onervaren was op dit gebied. Maar hij liet mij van alles zien. We hebben over alles gesproken, van de kleding tot de kist. Ook over de locatie waar de crematie zou plaats vinden. Ik moet zeggen, er was wel familie bij. Maar Richard, die gaf mij meteen een goed gevoel. Ik had echt het idee, ik doe hier goed aan, want deze man kan het regelen wat ik wens te zien gebeuren. We hebben 3 muzieknummers uitgezocht en Richard, heeft ze nog op een CD gezet in het crematorium omdat er iets mis was met de USB stick. Tijdens de dienst, heeft hij ook een gedicht voorgelezen. Ik stond daarvan te kijken, ik was niet onaangenaam verrast, maar dat iemand dat doet. Tegenwoordig vind ik de wereld een stuk killer dan vroeger (klinkt alsof ik heel oud ben). Maar hij maakte een warm gebaar, door een gedicht voor te lezen die iedereen raakte. Ik kan alleen zeggen, bij Richard ben je in goede handen. Je krijgt een waardig afscheid, de nabestaande worden geholpen met elke stap en achteraf laat hij niet vallen alsof je een nummer bent. Hij is een betrokken persoon. Ik hoop dat als mijn dag komt, dat Richard er nog is om alles te regelen. Want dan weet ik zeker dat alles verloopt, zoals ik hoop dat het verloopt.

Uitvaart van mijn vader Henk Geleedst

Wat een bijzondere man is Richard, hij heeft samen met mijn vader en zijn gezin alles van te voren al besproken niks was te gek alles wat we wilden was mogelijk !! De uitvaart was precies zoals me vader het had gewild dat weet ik zeker !!! Richard en Koen zijn allebei heel proffesioneel maar wat voor ons belangrijker is is de band met Richard en Koen tijdens deze moeilijke periode . Het voelde vanaf het begin al goed voor ons ! Wat een ontzettend lieve mensen heben wij daardoor leren kennen!! Van a tot z alles was tot in de kleinste details geregeld. Veel liefs van Rian en jolanda en de rest van de familie ❤

Goede afscheid van me tante

Het was een mooie afscheids bijeenkomst van me tante ze lag er netjes bij de kids hadden het goed geregeld en richard was ook heel vriendelijk ook de vrijdag dat je afscheid kon nemen