Begrafenis regelen in Goes en omstreken

0113 - 783 993 24/7 bereikbaar

Nog steeds kiezen veel mensen voor een begrafenis. Monuta Richard Ensing kan u helpen met het regelen van een begrafenis in Goes en alle andere plaatsen op Noord- en Zuid Beveland. Ook als u geen kerkelijke rituelen wilt op uw afscheid kan de begrafenis vanuit een mooie kerk plaatsvinden. De meeste kerken staan er tegenwoordig voor open dat de dienst vrij ingevuld wordt door de nabestaanden.

Kerken in Noord- en Zuid Beveland

Elke plaats heeft wel een eigen kerk. Denk aan de volgende kerken:

  • De Westerkerk in Goes: ook voor een niet-gelovige uitvaart kunt u hier terecht.
  • De Heilige Maria Magdalenakerk Goes: dit is het grootste monument van Goes. Ook wel de Grote kerk genoemd.
  • Mariakerk in Nisse: dit is een mooi kerkje met een mooie inrichting. Er is voldoende parkeergelegenheid. Het kerkje is authentiek met veel pracht en praal.

Andere locaties

Natuurlijk hoeft u bij een begrafenis de dienst niet in een kerk te houden. U kunt ook terecht in een van de vele dorpshuizen. Zoals in Vroone in Kapelle, Kaj Munk in Hansweert of het Heer Hendrikshuis in ’s-Heer Hendrikskinderen.

Begraafplaatsen

Elk dorp heeft een eigen begraafplaats. U kunt meestal kiezen voor een eigen graf, ook wel een particulier graf genoemd. U betaalt hiervoor grafkosten. Deze kosten verschillen per gemeente en per begraafplaats. In de grafkostenmeter van Monuta kunt u de begraafplaats in uw woonplaats opzoeken. Zo krijgt u een idee van de kosten. Op een eigen graf mag u een grafmonument plaatsen. Voor een algemeen graf gelden andere regels. Ik leg u graag uit wat het verschil is en wat de voor- en nadelen kunnen zijn.

Wat kost een begrafenis?

De kosten hangen af van uw wensen. Bij het regelen van de begrafenis vertel ik u per onderdeel wat de kosten zijn. Zo krijgt u geen onverwacht hoge rekening achteraf. Wilt u een begrafenis regelen, maar heeft u een beperkt budget? Dan denk ik graag met u mee over alternatieven die de begrafenis minder duur kunnen maken.

 

Wij zijn zeer goed en vriendelijk en zeer behulpzaam geholpen en hebben door de goede voorlichting een zeer mooie uitvaart gehad een dikke 10.” - Mevrouw Schouten

Meer informatie

Bij het regelen van een begrafenis komt veel kijken. Wilt u hier meer over weten? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik geef u graag meer informatie over alle mogelijkheden.

 

Neem contact op om een begrafenis te regelen

 

Waarom Monuta Richard Ensing?

  • Uw wensen staan centraal
  • Open en toegankelijk
  • Persoonlijk betrokken
  • Kwaliteit en creativiteit
  • Register uitvaartverzorger en houder keurmerk

Werkgebied

Yerseke, Oostdijk, Kruiningen, Hansweert, Kapelle, Schore, Wemeldinge, ’s-Gravenpolder, Hoedekenskerke, Kwadendamme, Baarland, Oudelande, Goes, Driewegen, Ovezande, Nisse, 's-Heer-Abtskerke, Heinkenszand, ’s-Heerenhoek, Borssele, Nieuwdorp, Lewedorp,  's-Heer-Arendskerke, Goes, Wolphaartsdijk, 's-Heer Hendrikskinderen, Kattendijke, Wilhelminadorp, Kloetinge, Kortgene, Kats, Colijnsplaat, Wissenkerke, Kamperland en Geersdijk