Uitvaartcentrum in Goes

0113 - 783 993 24/7 bereikbaar

Mijn kantoor is gevestigd in het uitvaartcentrum in Goes. In het uitvaartcentrum kan de overledene worden opgebaard in een van de familiekamers. Ook kan in het uitvaartcentrum een uitvaartdienst worden gehouden en kan een condoleance plaatsvinden. Samen met u kunnen we natuurlijk ook beslissen om te kiezen voor een andere locatie, bijvoorbeeld De Goederenloods in Goes of het Casembroodhuis in Kamperland.

Opbaren: afscheid intensief beleven

Het uitvaartcentrum heeft twee familiekamers. Beide zijn netjes en knus ingericht. U kunt de ruimte zelf personaliseren met bijvoorbeeld foto’s van de overledene, kaarsjes of een belangrijk kunstwerk. Ook kunt u er muziek afspelen. U krijgt twee sleutels, waardoor u zelf kunt kiezen wanneer u bij uw overleden dierbare wilt zijn, 24 uur per dag. De kosten voor een familiekamer liggen niet veel hoger dan van een traditionele opbaring. Het biedt u de mogelijkheid om de dagen voorafgaand aan de uitvaart intensief afscheid te kunnen nemen. Wij horen regelmatig van naaste familieleden dat ze het zo fijn vonden, dat deze familiekamers erg helpen bij de rouwverwerking. Thuis opbaren kan natuurlijk ook. Als u kiest voor een opbaring thuis, dan verzorgen wij dit uiteraard ook voor u.

Plechtigheid in het uitvaartcentrum

Het uitvaartcentrum is licht en netjes ingericht. Er is voldoende parkeergelegenheid. Ook voor mindervaliden is het goed toegankelijk. U kunt gebruik maken van een orgel en een muzieksysteem. Via een beamer kunnen video’s en foto’s worden afgespeeld. Het is ook mogelijk om een cd-opname te laten maken van de afscheidsdienst.

Capaciteit van het uitvaartcentrum

In het uitvaartcentrum kunt u tot 70 gasten uitnodigen. Bij een kleine groep wordt uw dierbare vaak in het midden geplaatst, zodat iedereen om de kist kan zitten. Dit zorgt voor een intieme sfeer. Bij een grotere groep maak ik vaak gebruik van andere locaties. Zoals de Goederenloods, een kerk of het crematorium. Ook als u geen kerkelijke rituelen wenst, kunt u vaak toch gebruik maken van een kerk voor het afscheid.

Condoleance na de uitvaartdienst

Na de uitvaart willen nabestaanden vaak napraten met hun gasten. Vroeger werd hierbij standaard koffie en cake geserveerd. Dit kan nog steeds, maar er is zoveel meer mogelijk. We kunnen de condoleance laten aansluiten bij wat de overledene zou willen. Denk bijvoorbeeld aan Zeeuwse Bolussen. Ook een borrel na de dienst mag vaak best. Voor de catering werk ik samen met Bakker Boer in Goes. Zij bieden lekkere producten en geen uitdaging gaat hen te ver.

Bijzondere locaties

Voor grote diensten kan de Goederenloods worden gebruikt. Dit is een oud rangeerstation aan het spoor van Goes. Hier kunnen afscheidsavonden en uitvaarten tot 120 personen worden gehouden. De locatie is ongelooflijk mooi ingericht. Qua catering kan alles. Wilt u een 8-gangen diner? Dan wordt dat geregeld. En hield de overledene van rood en geel, dan wordt de zaak zo aangekleed. De eigenaresse is erg gastvrij en leeft ontzettend mee.

Bij een kleine groep kan ook de oude wachtruimte van het station worden gebruikt. Deze ruimte is erg chique.

In Wemeldingen kunt u terecht bij Partycentrum Schoudee. In Kapelle kunt u voor een dienst en condoleance gebruik maken van de Caisson of De Vroone. Ook het oude Stadshuis aan de markt in Goes is een mooie locatie voor een uitvaart of condoleance.

 

De uitvaart van onze zus/schoonzus is respectvol en keurig verzorgd. We willen je bedanken voor de wijze waarop jij een uitvaart in "stilte" hebt geregeld, het was heel bijzonder dank zij jouw inzet.” - Bineke en Jan Braat

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over een uitvaartcentrum of een andere locatie? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik sta dag en nacht voor u klaar.

 

Neem contact op over het uitvaartcentrum of andere locatie

 

Waarom Monuta Richard Ensing?

  • Uw wensen staan centraal
  • Open en toegankelijk
  • Persoonlijk betrokken
  • Kwaliteit en creativiteit
  • Register uitvaartverzorger en houder keurmerk

Werkgebied

Yerseke, Oostdijk, Kruiningen, Hansweert, Kapelle, Schore, Wemeldinge, ’s-Gravenpolder, Hoedekenskerke, Kwadendamme, Baarland, Oudelande, Goes, Driewegen, Ovezande, Nisse, 's-Heer-Abtskerke, Heinkenszand, ’s-Heerenhoek, Borssele, Nieuwdorp, Lewedorp,  's-Heer-Arendskerke, Goes, Wolphaartsdijk, 's-Heer Hendrikskinderen, Kattendijke, Wilhelminadorp, Kloetinge, Kortgene, Kats, Colijnsplaat, Wissenkerke, Kamperland en Geersdijk