Uitvaartverzorger

Graag stel ik me aan u voor.

Goes en omgeving

Ik heb de opleiding uitvaartverzorger gevolgd, waarna ik ben gaan werken in een groot crematorium. Ik ben begonnen als algemeen medewerker en ben snel doorgegroeid naar de functie van uitvaartverzorger.

 

Toen in 2014 mijn vader, veel te jong nog, overleed heb ik besloten om in Goes te gaan wonen, dichterbij mijn moeder. Gedreven door mijn passie voor het vak ben ik nu uitvaartondernemer bij Monuta in het gebied Noord en Zuid Beveland. De plaats waar mijn wieg heeft gestaan.

 

In Zeeland heerst nog het “oude” beeld van een begrafenisondernemer. Maar ik ben niet de standaard begrafenisondernemer die je zou verwachten. Over het algemeen heb ik snel een klik met een familie. Ik ben los in de omgang met de nabestaanden, maar denk wel aan de details bij de uitvoering.

 

Ik vind het belangrijk dat een familie weet waar ze aan toe zijn. Daarom vertel ik bij alle mogelijkheden ook direct wat de kosten hiervan zijn, zodat er achteraf geen onverwachte verrassingen zijn. Elke uitvaart is anders, ik geloof daarom ook niet in standaardpakketten.

 

Heeft u geen verzekering bij Monuta, of bent u niet verzekerd? Ook dan kunt u mij inschakelen als uitvaartverzorger.

 

Ik heb het Keurmerk Uitvaartzorg behaald en draag sinds maart 2017 de titel Register Uitvaartverzorger. Dit geeft u zekerheid dat ik voldoe aan strenge eisen over de kwaliteit van een uitvaart.

Waarom Monuta Richard Ensing?

  • Uw wensen staan centraal
  • Open en toegankelijk
  • Persoonlijk betrokken
  • Kwaliteit en creativiteit
  • Register uitvaartverzorger en houder keurmerk

Werkgebied

Yerseke, Oostdijk, Kruiningen, Hansweert, Kapelle, Schore, Wemeldinge, ’s-Gravenpolder, Hoedekenskerke, Kwadendamme, Baarland, Oudelande, Goes, Driewegen, Ovezande, Nisse, 's-Heer-Abtskerke, Heinkenszand, ’s-Heerenhoek, Borssele, Nieuwdorp, Lewedorp,  's-Heer-Arendskerke, Goes, Wolphaartsdijk, 's-Heer Hendrikskinderen, Kattendijke, Wilhelminadorp, Kloetinge, Kortgene, Kats, Colijnsplaat, Wissenkerke, Kamperland en Geersdijk