Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0113 - 783 993

Team Monuta
Richard Ensing

Onze uitvaartverzorgers

Richard Ensing

Toen in 2014 mijn vader, veel te jong nog, overleed heb ik besloten om in Goes te gaan wonen, dichterbij mijn moeder. Gedreven door mijn passie voor het vak ben ik nu uitvaartondernemer bij Monuta in het gebied Noord en Zuid Beveland. De plaats waar mijn wieg heeft gestaan. In Zeeland heerst nog het “oude” beeld van een uitvaartondernemer. Maar ik ben niet de standaard uitvaartondernemer die je zou verwachten. Over het algemeen heb ik snel een klik met een familie. Ik ben los in de omgang met de nabestaanden, maar denk wel aan de details bij de uitvoering. Ik vind het belangrijk dat een familie weet waar ze aan toe zijn. Daarom vertel ik bij alle mogelijkheden ook direct wat de kosten hiervan zijn, zodat er achteraf geen onverwachte verrassingen zijn. Elke uitvaart is anders, ik geloof daarom ook niet in standaardpakketten. Ik heb het Keurmerk Uitvaartzorg behaald en draag sinds maart 2017 de titel Register Uitvaartverzorger. Dit geeft u de zekerheid dat ik voldoe aan strenge eisen voor de kwaliteit van een uitvaart. Heeft u geen verzekering bij Monuta, of bent u niet verzekerd? Ook dan kunt u mij inschakelen als uitvaartverzorger.