Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 - 023 0550

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Rijssen

Vaak is de eerste vraag na een overlijden: begraven of cremeren? Voor een begrafenis zijn er meerdere locaties in Rijssen en omgeving waar u terecht kunt om een uitvaart te regelen. Hierover vertellen we u graag meer. Wij regelen de begrafenis, zoals u dat graag wilt. U kunt bijvoorbeeld terecht bij de gemeentelijke begraafplaats Het Lentfert aan de Schapendijk in Rijssen of de Rooms-katholieke begraafplaats aan de Entersstraat in Rijssen. U kunt vanzelfsprekend ook op een andere locatie een begrafenis regelen in Rijssen of omgeving.

0800 - 023 0550
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Crematie regelen in Rijssen

Wij helpen u graag bij het regelen van een crematie in Rijssen. Naast de mogelijkheden voor een crematie in Rijssen kunnen wij u adviseren over de verschillende crematoria waar een afscheid kan plaatsvinden. De mogelijkheden verschillen per crematorium. U heeft de vrije keuze om naar elk crematorium te gaan waar u wenst. Heeft u al nadacht over de afbestemming? Wilt u meer weten over het regelen van een crematie in Rijssen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 023 0550
Roos op grafsteen

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden rondom het regelen van een uitvaart in Rijssen? Dan helpen wij u graag verder. Wij kunnen een uitvaart regelen in de volgende gebieden: Eibergen, Beltrum, Rekken, Neede, Nijverdal, Hellendoorn, Haarle, Holten, Rijssen, Zuna, Notter, Enter, Goor, Markelo, Diepenheim, Haaksbergen, Delden, Ambt Delden, Hengevelde, Zenderen, Hertme, Wierden, Bergentheim, Mariënberg, Sibculo, Kloosterhaar, Bruchterveld en Brucht.

0800 - 023 0550