Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0548 - 792014

Team Monuta
Rijssen

Onze uitvaartverzorgers

Martina Bosch-Koops

Iedereen verdient een mooi afscheid. Dit vond ik belangrijk toen ik in 2017 begon bij Monuta en dat vind ik nog steeds. Wanneer iemand komt te overlijden worden de nabestaanden niet alleen overspoeld met emoties, maar ook met allerlei zorgen betreffende zaken die geregeld moeten worden. Deze zorgen neem ik hen graag uit handen. Door goed te luisteren en met de familie mee te denken probeer ik een afscheid neer te zetten waar de nabestaanden zich goed bij voelen. Een afscheid die een dierbare verdient!