Inspirerende Monuta informatiedag op zaterdag 2 juni

Rotterdam – Op zaterdag 2 juni organiseerde Monuta Memoriam een inspirerende informatiedag van 10.00 - 14.00 uur in Rotterdam. Tijdens de informatiedag konden bezoekers hun eigen uitvaartsfeer vormgeven en hun persoonlijke uitvaartwensen vastleggen.

Tijdens de informatiedag was er volop informatie over de vele uitvaartmogelijkheden die er zijn en de wijze waarop uitvaartwensen nu al vastgelegd kunnen worden. Ook was er de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen en om deel te nemen aan de catering proeverij.

Nadenken over uitvaartwensen

Anette Kooij is enthousiast over de grote belangstelling. “De meeste mensen hebben wel eens nagedacht over hun eigen wensen rondom de uitvaart, maar hebben deze niet vastgelegd. De informatiedag was dan ook bedoeld om mensen de kans te geven na te denken over hun wensen, er met een uitvaartverzorger over te praten en eventueel meteen vast te leggen. Zodat nabestaanden straks niet met onverwachte vragen achterblijven.”

Met vragen achterblijven

Ieder mens verdient een bijzonder afscheid. Maar vaak weten nabestaanden niet wat de uitvaartwensen van een overleden dierbare zijn. Anette Kooij besluit: “Laat hen niet met vragen achter en bereid u nu al voor door bij Monuta vrijblijvend en kosteloos je uitvaartwensen vast te leggen". Iedereen die niet in de gelegenheid is geweest de informatiedag te bezoeken, kan dat alsnog doen via www.monuta.nl/uitvaartwensen.