Veel belangstelling advies- en taxatiedag

De gratis advies- en taxatiedag over bezittingen en nalatenschap in Rotterdam werd zaterdag 11 april druk bezocht. Honderden geïnteresseerden werden door Monuta, Goudwisselkantoor, Stichting Erfzaken, Claessens verzekeringen en Notaris Bussink geïnformeerd over alles wat met hun vermogen en nalatenschap te maken heeft. Ook lieten veel bezoekers waardevolle objecten taxeren.

Vakkundige taxateurs van Goudwisselkantoor beoordeelden de waardevolle voorwerpen die mensen meenamen. Gouden zakhorloges, bijzondere kunstvoorwerpen, zilver, gouden munten en sieraden werden getaxeerd, verkocht of ter veiling aangeboden.

Deskundige antwoorden

In diverse workshops vertelden deskundigen over de mogelijkheden rond vermogen, kostbare bezittingen, verzekeringen en nalatenschap. Zowel voor nu als voor later. Is goud of zilver een verstandige investering? Hoe moet ik mijn verzekeringen regelen? Hoe geef ik vorm aan mijn testament? Vraag na vraag werd beantwoord door de aanwezige specialisten.

Vooraf duidelijkheid

Zowel initiatiefnemers als bezoekers kijken terug op een geslaagde dag. Anette Kooij van Monuta Rotterdam: “We zien vaak dat nabestaanden moeite hebben om het nalatenschap goed te regelen. Alles waar vooraf duidelijkheid over is, ontlast nabestaanden en geeft de persoon in kwestie vaak rust en voldoening.” Mensen die niet in de gelegenheid waren om te komen, kunnen ook terecht bij Goudwisselkantoor Rotterdam aan de Dorpsweg 74a.

Reactie toevoegen