Reactie toevoegen

Op 21 maart ontving WMO Radar een cheque van Anette Kooij-Leermakers, relatiebeheerder Monuta en ambassadeur van het Monuta Charity Fund (MCF).

Maria Wijnmaale, nabestaandenconsulet van Ontzorg de Mantelzorger vertelt: ''In mijn rol ondersteun ik mensen in de turbulente fase rond het overlijden bij de voorbereiding, optimalisering en afwikkeling  van nalatenschappen. Door de financiele ondersteunig van het MCF kan ik weer workshops Goed voorbereid op Verlies organiseren. Wij bieden dit aan voor mantelzorgers, vrijwilligers en professionals, werkend of woonachtig in Rotterdam.''

Goed voorbereid op verlies

Graag zien we u op één van onze workshops die we komende periode geven. Aanmelden kan via www.ontzorgdemantelzorger.nu

Dinsdag 19 april, 13.00u-17.00u | PrachtHuis Overschie, Abtsweg 2
Donderdag 21 april, 13.00u-17.00u | Huis van de wijk Centrum, Kipstraat 37
Donderdag 12 mei, 13.00-17.00u | Post West Spangen, Tidemanstraat 80

Monuta Charity Fund

Sinds 1999 geeft Monuta geld aan lokale initiatieven via het Monuta Charity Fund (MCF). Medewerkers van Monuta, samenwerkende assurantietussenpersonen en franchisenemers zijn ambassadeur van het fonds. Monuta weet hoe moeilijk het kan zijn om na het verlies van een dierbare de draad weer op te pakken. Met het Monuta Charity Fund dragen wij graag bij aan initiatieven die erop gericht zijn om mensen te ondersteunen in de moeilijke periode vlak voor of na het overlijden van een dierbare.