De Feyenoord uitvaart

Feyenoord is je alles. En dat mag iedereen weten. Maar er komt een dag dat je er straks niet meer bent. Daarom heeft Monuta in samenwerking met Feyenoord de Feyenoord Uitvaart ontwikkeld. Een unieke mogelijkheid voor jezelf en voor nabestaanden om afscheid te nemen in de kleuren en/of de omgeving van de club.

Feyenoord en Monuta bieden nabestaanden de mogelijkheid de uitvaart geheel naar eigen wens of de wens van de overledene in te richten. Met bijvoorbeeld alleen een rood-wit bloemstuk met Feyenoord-logo kan worden gekozen voor een sober karakter. Indien een grootsere aankleding van de uitvaart is gewenst, is er de keuze uit een aantal bijzondere mogelijkheden. Een kist in Feyenoord-design, een afscheidsmoment in het stadion of de spelersbus als volgauto voor de nabestaanden. Ook een condoleance in het Feyenoord Museum of met de uitvaartstoet nog één laatste ronde door het stadion als bijzonder eerbetoon behoren tot de mogelijkheden. Deze bijzondere extra’s kunnen de speciale Feyenoord Uitvaart compleet maken. De uiteenlopende mogelijkheden bieden garantie op een passend afscheid in de door jou gewenste stijl.

De Feyenoord Uitvaart is op diverse manieren in te richten, maar uiteindelijk bepaal jij hoe de dag er uiteindelijk uit komt te zien. Via Monuta is het mogelijk om de uitvaart naar eigen wens samen te stellen. Ook wordt dan duidelijk welke kosten er aan de persoonlijke keuzes zijn verbonden.

Voor meer informatie over de Feyenoord uitvaart exclusief uitgevoerd door Monuta, kunt u contact opnemen met Monuta via de speciale Monuta Feyenoordlijn, telefoon 010- 293 91 86. Kijk ook voor meer informatie op http://www.uitvaartrotterdam.nl/. Want als je club je leven is, dan neem je afscheid in stijl met de Feyenoord Uitvaart.