Notariskantoor Bussink

Zelfstandig opereren en meer klantencontact stonden bovenaan het wensenlijstje van notaris Bussink. Daar opende hij, gewapend met kennis opgedaan bij de giganten Nauta Dutilh en Ernst & Young, in 2004 zijn eigen kantoor in Rotterdam, Prins Alexander. Wouter Bussink heeft er geen dag spijt van gehad.

Hij heeft een hekel aan clichés, maar kan er niet omheen: "Notariskantoor Bussink kenmerkt zich door laagdrempeligheid, veel kwaliteit tegen een scherpe tarieven en écht hart voor de klant." Zo heb ik bewust geen klok in mij kamer, het is hier niet "druk op de knop en wegwezen". Ik wil dat onze clïënten met een goed gevoel weggaan." Wat, zo blijkt in de praktijk, daar ook aan bijdraagt, is een simpele ontbijtkoek.

Bussink: "Een notitieboekje of een pen zijn zó afgezaagd, bij ons krijgen de klanten een Deventer koek van Bussink. Iemand vroeg me laatst: "Ben jij de notaris van die koek?". Kijk, dat bedoel ik!"

Samen met zes medewerkers voert notaris Bussink een algemene praktijk, waar ook het familierecht een belangrijke plaats inneemt. Testamenten, samenlevingscontracten, huwelijkse voorwaarden, allemaal zaken die dagelijks voorbij komen in zijn praktijk. "Ieder dossier is weer anders, net zoals de cliënt", aldus notaris Bussink.

Notaris Bussink zweert bij netwerken en samenwerkingsverbanden, zo ook met Monuta. Allereerst om zijn cliënten een breed pakket aan diensten te kunnen bieden. En ten tweede omdat "aanbeveling de beste acquisitie is".

"Ik zie veel paralellen met mijn eigen aanpak. We leveren beide een "ouderwetse" service tegen scherpe tarieven, we zijn beiden laagdrempelig en, beslist niet onbelangrijk, onze vestigingen zijn uitstekend bereikbaar!".

 

Notariskantoor Bussink

Prins Pieter Christiaanstraat 71

3066 TB Rotterdam

tel. nr. 010 286 59 59

fax nr. 010 220 77 63

mail: info@notariskantoorbussink.nl

www.notariskantoorbussink.nl