Uitvaartcentrum

010 - 293 04 22 24/7 bereikbaar

Bij de keuze voor een uitvaartcentrum is het belangrijk dat u in alle rust afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare. Bij Monuta Rotterdam ervaart u deze rust. Vanaf het moment van overlijden, tot aan de uitvaart zelf.

Uitvaartcentrum Rotterdam

In Rotterdam-Noord maken wij voornamelijk gebruik van het uitvaartcentrum aan de Koningslaan 3 in Rotterdam Alexander.

Rustig en sfeervol

Het uitvaartcentrum straalt een sfeervol, rustig en intiem karakter uit. Het pand biedt alle faciliteiten om een persoonlijk afscheid te kunnen verzorgen. Ook is er gratis parkeergelegenheid en is het uitvaartcentrum geheel rolstoelvriendelijk.

Elke locatie mogelijk

De locatie waar de uitvaart plaatsvindt is erg persoonlijk. Wanneer u het prettig vindt de uitvaart op een andere locatie dan het uitvaartcentrum in Rotterdam te laten plaatsvinden kan dit natuurlijk ook. Dit kan troost bieden wanneer u bijvoorbeeld fijne herinneringen heeft aan de locatie of wanneer u de uitvaart graag in een neutrale omgeving wilt houden. Onze uitvaartverzorgers helpen u graag bij het maken een keuze voor de locatie.

Monuta Rotterdam kan op verschillende locaties een afscheidsdienst regelen. Een voorbeeld waar wij regelmatig komen is de Laurenskerk.

Voor elke religie

Rotterdam is een multiculturele stad met verschillende religies. Onze uitvaartverzorgers van Monuta Rotterdam hebben veel ervaring met het verzorgen van multiculturele uitvaarten. Wilt u de afscheidsdienst ergens anders dan in een uitvaartcentrum? Wij denken graag met u mee voor een passende locatie waar u volgens afscheidsrituelen en vanuit uw geloofsovertuiging afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare.

Opbaren

Het is mogelijk om te kiezen voor een thuisopbaring. Op elk moment bent u dan dichtbij uw dierbare en kunt u afscheid nemen op de manier zoals u dit wilt. Wanneer u kiest voor een thuisopbaring, komt een van de medewerkers van Monuta Rotterdam wij elke dag langs voor controle van het lichaam en de temperatuur. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een opbaring in het uitvaartcentrum.

Meer informatie over het uitvaartcentrum?

Natuurlijk is het mogelijk om in plaats van in een uitvaartcentrum in de omgeving van Rotterdam afscheid te nemen op verschillende locaties. Onze uitvaartverzorgers van Monuta Rotterdam denken graag met u mee. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op via telefoonnummer 010 - 293 04 22 of per e-mail via rotterdam@monuta.nl.