Uitvaartcentrum

010 - 293 04 22 24/7 bereikbaar

Voor een uitvaart in regio Rotterdam en omgeving kunt u terecht in ons sfeervolle uitvaartcentrum Monuta Memoriam in Rotterdam-Zuid. Ons uitvaartcentrum is gelegen aan de Langenhorst 100 in Rotterdam. De entree van het uitvaartcentrum wordt nog wel eens met een hotel lobby vergeleken. Er is veel mogelijk, meer dan vaak wordt gedacht en wij zullen er alles aan doen om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Bespreek daarom gerust uw wensen met ons. Wij zijn er voor u.

Huiselijke warmte bij Monuta Memoriam

Naast een sfeervolle aula beschikt Monuta Memoriam over drie schitterende familiekamers. Deze kamers zijn verschillend van grootte, kleur en inrichting. Elke kamer is huiselijk ingericht en kunt u persoonlijk inrichten met foto’s een kaarsen. Dit maakt het afscheid intiem en biedt het de ruimte om uzelf te zijn.

Aula

Onze aula is stijlvol ingericht en heeft een open en aangename uitstraling. De aula biedt 200 zitplaatsen en er is een ruim aantal staanplaatsen. Dit maakt het mogelijk dat er in ons uitvaartcentrum afscheidsdiensten mogelijk zijn voor zowel kleine als grotere groepen.

Condoleance en koffietafel

In de koffiekamer van ons uitvaartcentrum aan de Langenhorst in Rotterdam Zuid kunt u niet alleen terecht voor een condoleance, maar ook voor een koffietafel. Kiest u voor een traditionele koffietafel met koffie, thee en cake? Of kiest u liever voor bier, wijn, verschillende soorten broodjes of bittergarnituur?

Afscheidsdienst

In het uitvaartcentrum van Monuta Memoriam kunt u de plechtigheid geheel naar eigen wens invullen. Denk aan (live)muziek, sprekers en eigen rituelen. Er is een piano, orgel en geluidsinstallatie aanwezig. Het eigen terrein van het uitvaartcentrum leent zich goed voor een erehaag.

Ook voor een passend afscheid in Rhoon en Poortugaal

Ons team van professionele uitvaartverzorgers staan dag en nacht voor u klaar. Ook in Rhoon of Poortugaal zorgen wij samen voor een passend afscheid van uw overleden dierbare. We denken met u mee en dragen ideeën aan waar nodig.

Uitvaartcentrum Rhoon en Poortugaal

Monuta heeft geen eigen uitvaartcentrum in Rhoon of Poortugaal maar we kunnen op elk gewenste locatie een bijzonder laatste afscheid verzorgen. Onze eigen uitvaartcentrum Monuta Memoriam en het uitvaartcentrum van Monuta in Schiedam wordt veelal gekozen voor opbaringen.

Bekend in de regio

De uitvaartverzorgers van Monuta Memoriam zij ook in Rhoon en Poortugaal bekend en vertrouwd met lokale gebruiken. Zoekt u een uitvaartcentrum in Rhoon of Poortugaal? Monuta werkt nauw samen met verschillende locaties en plaatselijke uitvaartcentra in Rhoon, Poortugaal en omgeving. Denkt u bijvoorbeeld eens aan de volgende locaties:

  • Protestantse kerk Rhoon
  • Rooms-katholieke Willibrorduskerk Rhoon
  • Protestantse Maranathakerk Rhoon
  • Het Kasteel van Rhoon

Laatste verzorging

De uitvaartverzorgers van Monuta Memoriam hebben veel ervaring in het begeleiden van nabestaanden bij de laatste verzorging van hun overleden dierbare. Wanneer u als nabestaanden wilt helpen bij de laatste verzorging kan dit helpen bij de rouwverwerking. Of en hoe u wilt helpen is uiteraard iets wat u als nabestaande zelf bepaald.

Voor elke religie

De uitvaartverzorgers van Monuta Memoriam verzorgen een uitvaart voor elke cultuur en religie. Zo kunt u altijd op uw eigen traditionele wijze afscheid nemen van uw overleden dierbare. Persoonlijk afscheid nemen staat centraal.

Heeft u nog vragen over het uitvaartcentrum?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die het uitvaartcentrum biedt of voor een afscheid op een andere locatie? Neem dan gerust contact op via telefoonnummer 010 - 293 04 22 of per e-mail via rotterdam@monuta.nl