Als klein meisje kon ik al vol bewondering naar een rouwstoet kijken, rondlopen in kerken of over begraafplaatsen. Het deed iets met me, het mysterieuze, de stilte, de rust. Ik vond het indrukwekkend. Na mijn studie realiseerde ik me dat er eigenlijk maar één ding was wat er voor mij echt toe deed: mensen helpen in moeilijke en emotionele tijden. Na zelf een aantal uitvaarten te hebben meegemaakt wist ik het zeker: Dit wil ik ook!

Gedreven uitvaartverzorger

Ik ben begonnen bij een grote landelijke uitvaartorganisatie waar ik dit mooie vak heb mogen leren. Na ruim twee jaar heb ik de stap durven zetten om mijn eigen onderneming te starten. Die keuze heb ik gemaakt gedreven door passie en liefde voor mijn vak, al zou je het beter kunnen omschrijven als een roeping. Ik vind het belangrijk om alle tijd voor nabestaanden te hebben, ideeën aan te dragen en te adviseren zodat nabestaanden kunnen terug kijken op een uitvaart zoals zij die voor ogen hadden. Ik ben pas tevreden als men zegt: Dit is precies hoe hij of zij het gewild zou hebben!

Meer weten over Monuta Schenk?

Er komt veel kijken bij het regelen van een begrafenis of crematie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een uitvaart in regio Rotterdam? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over een uitvaart in Rotterdam. Neem contact met mij op via 010 - 293 04 22. 

Hierbij willen wij onze grote waardering uitspreken voor de manier waarop Christel de crematie van mijn vader heeft verzorgd. Alles klopte tot in de puntjes. Christel had aan een half woord genoeg om alles naar onze wens te regelen. Ook spraken verschillende gasten op de crematie hun waardering uit voor de manier waarop Christel te werk ging. Ontzettend bedankt voor alles, je was voor ons een enorme steun en toeverlaat in een moeilijke en emotionele tijd!'' - De Wit