Een eigen onderneming starten is altijd mijn jongensdroom geweest. Wat is er mooier dan het uitoefenen van een vak waar je een zeer grote passie en veel liefde voor hebt? Voor mij was het daarom een logische stap om franchisenemer te worden bij Monuta. Ik heb eerst een zeer ruime werkervaring opgedaan, om in augustus 2015 de stap te zetten en mijn jongensdroom uit te laten komen.

Uitvaartverzorger in uw regio

Ik ben geboren en getogen in Groot IJsselmonde en momenteel woonachtig in Oud IJsselmonde. Thuis, aan de Poldermeesterstraat 10, houd ik kantoor. Monuta Stefan Bijleveld is werkzaam in Rotterdam Groot IJsselmonde, Oud IJsselmonde en de Beverwaard en op speciaal verzoek.

Ieder mens is uniek, dus ook elke uitvaart

Ieder mens leeft zijn of haar unieke leven, gekenmerkt door zijn/haar eigen keuzes en interesses.  Zoals ieder mens anders is, mag ook het afscheid anders zijn. Een afscheid dat gekleurd wordt door het leven van de overledene. Ik zoek samen met u naar een juiste en persoonlijke manier van afscheid nemen. Een afscheid dat past bij uw dierbare en aansluit bij uw wensen.

Vrijblijvend contact opnemen met Monuta Stefan Bijleveld

Monuta Stefan Bijleveld is een kleinschalige en persoonlijke onderneming die oprecht betrokken is. Ik kan u met grote deskundigheid en kwaliteit begeleiden en helpen om een onvergetelijke herinnering te creëren aan de uitvaart van uw dierbare. Ik sta 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Ook als u niet of elders verzekerd bent. Voor meer informatie of een persoonlijk gesprek kunt u altijd contact opnemen met mij. 

Stefan heeft ons begeleid bij het verzorgen van de crematie van mijn oma. Het is niet te beschrijven hoe dankbaar wij stefan zijn voor zijn betrokkenheid en steun. Bij het uitzoeken van de kaart en het bespreken van de plechtigheid leek het wel alsof hij mijn oma al jaren kon. Het contact met stefan en de nazorg na de plechtigheid is als zeer prechtig ervaren. Stefan, Bedankt voor de goede zorgen.'' - Fam. van Oort Fam Jorens