Waarom Monuta Sap?

  • Alle rust voor uw keuzes
  • Persoonlijke uitvaart
  • Kennis van de regio
  • Altijd een vast aanspreekpunt
  • Betrokken door er écht te zijn

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
8,9
Gebaseerd op 20 recensies

Alle rust voor een persoonlijke uitvaart in Hengelo en omgeving

Wanneer een dierbare overlijdt, breekt vaak een moeilijke periode aan. U moet in korte tijd belangrijke zaken regelen, terwijl uw hoofd hier helemaal niet naar staat. Monuta Sap begrijpt dit en begeleidt u in de dagen tussen het overlijden en de uitvaart. Ik zorg voor rust en help u keuzes te maken. Daarbij neem ik u veel zorgen uit handen, zodat u zich volledig kunt concentreren op het nemen van afscheid en de uitvaart zelf. Ik ben er voor u in de regio Hengelo (Beckum, Deurningen, Borne en Bentelo) en op verzoek ook daarbuiten. Mocht u zelf vragen hebben over de uitvaart, dan kunt u in een vrijblijvend gesprek kennis met mij maken. We kunnen dan uw wensen rondom de uitvaart te bespreken.

Kennis van Hengelo en omstreken

Doordat ik, Klaas Sap, al jarenlang in Hengelo woon, ben ik uitstekend op de hoogte van wat er wel en niet kan in de regio. Zo ben ik bekend met alle begraafplaatsen en crematoria in deze regio en ken ik de bijbehorende gebruiken, namen en gezichten. En wilt u het afscheid thuis of elders laten plaatsvinden? Ook dat kan. Ik weet precies wat ik voor u kan regelen. Thuis opbaren behoort in Hengelo tot de mogelijkheden. Ook zijn er op diverse locaties 24-uurskamers beschikbaar. Als familie krijgt u een sleutel, kunt u uw eigen sfeer creëren en wanneer u wenst op bezoek gaan bij uw dierbare. Koffietafels zijn vaak bescheiden, afhankelijk van het tijdstip van de dag. De welbekende koffie met cake of Twentse krentenwegge kunnen worden geserveerd. In Hengelo en omgeving zijn diverse locaties waar u zich thuis zult voelen. Heeft u vragen over een uitvaart in Hengelo of omgeving? Stel ze aan mij en ik zal ze zo volledig mogelijk beantwoorden.

Ik ben betrokken door er écht te zijn

Iedere uitvaartverzorger kan zeggen betrokken te zijn, maar ik ben dat ook echt. Door 24 uur per dag beschikbaar te zijn, te luisteren, informeren en ontlasten. Als uw dierbare wordt overgebracht naar een opbaarlocatie, dan ben ik daar altijd bij om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Ook laat ik de rouwauto nooit zomaar vertrekken naar een begraafplaats of crematorium, maar ga altijd mee. Ik vind dat niemand zijn laatste reis alleen moet maken. En heeft u mij na de uitvaart nog nodig? Bijvoorbeeld voor het ophalen of het verstrooien van de as? Dan regel ik het voor u en ga ik met u mee. Ik toon mijn betrokkenheid door er écht voor u te zijn.

Ook als u niet of elders verzekerd bent

Monuta Sap is onderdeel van Monuta. U profiteert in de regio Hengelo dus van de zekerheid in combinatie van een landelijke uitvaartonderneming, gecombineerd met lokale kennis en zorg. Ik ben altijd uw vaste aanspreekpunt en u kunt op mij rekenen. Daarbij maakt het niet uit of u bij Monuta verzekerd bent of elders een uitvaartverzekering heeft. Ook zonder uitvaartverzekering kan ik een passende en persoonlijke uitvaart verzorgen in Hengelo, Borne of elders in de regio.

Neem contact op voor een uitvaart