Reactie toevoegen

Elke ontmoeting draag ik mee in mijn hart
Een terugblik op een bijzonder jaar

Op 7 juli 2014 kwam er voor mij een droom uit. Monuta Sepers was een feit. Na 10 jaar ervaring in loondienst kreeg ik de kans om als zelfstandig ondernemer onder de vlag van Monuta verder te gaan als franchiser.

Een bijzonder jaar ligt achter mij
Als uw dierbare overlijdt moet u veel regelen. U krijgt ineens te maken met een uitvaartondernemer die u helpt bij alles wat er op dat moment op uw pad komt. Ik vind het iedere keer weer bijzonder dat al deze families mij het vertrouwen geven om een persoonlijk en waardevol afscheid voor hen te verzorgen.

Het was een jaar met mooie en waardevolle gesprekken
Dankzij het vertrouwen over en weer, is er ook ruimte voor ontspanning en mooie gesprekken. Zowel voor, tijdens als na een uitvaart. Waardevolle gesprekken. Vertrouwelijke gesprekken. Gesprekken en ontmoetingen die ik voor altijd in mijn hart koester.

Het was een jaar met vele bijzondere ontmoetingen
Met dominees, ambtsdragers, kosters en vele anderen. Te veel om allemaal op te noemen. Stuk voor stuk mensen die een onmisbare bijdrage leveren om het afscheid een troost en steun te laten zijn.

Het was een jaar waarin ik ook veel verdriet heb gezien
Wat had ik het die jonge man gegund om langer van zijn vader te mogen genieten. Of dat jonge gezin dat hun zoontje verloor, nog maar een paar dagen oud. Maar ik denk ook terug aan die mevrouw die geen kinderen had en op hoge leeftijd afscheid van haar man moest nemen. Zij bleef helemaal alleen achter. Elk afscheid raakt mij. Elke ontmoeting draag ik mee in mijn hart.

Mijn vak is mijn roeping en missie in mijn leven
Een missie die ik niet zou kunnen vervullen zonder de steun van mijn lieve vrouw. Zij staat 24 uur per dag naast mij en ondersteunt mij in alles. Ik meld dan ook met trots dat zij komend jaar meer voor het bedrijf gaat doen. Een uitvaartverzorger doet meer dan alleen maar ‘de’ uitvaart verzorgen. Ik vind het een eer dat ik er mag zijn op deze momenten. Ik hoop dat ik dit nog heel veel jaren mag doen.