Uitvaartcentrum Elburg, Oldebroek en Hattem

In de dagen voorafgaand aan de uitvaart kan het waardevol zijn om een geliefde nog te bezoeken. Het is mogelijk om te kiezen voor een thuisopbaring, maar als u dit niet kunt of wilt, is het ook mogelijk om uw dierbare op te baren in een uitvaartcentrum of op een andere locatie in Elburg, Oldebroek of Hattem. Naast de opbaring, is het ook mogelijk om een uitvaartdienst te verzorgen in een uitvaartcentrum. Uiteraard verzorg ik ook een uitvaart op elke andere mogelijke locatie, zoals een van de kerken. In Elburg, Oldebroek, Hattem en omgeving kunt u onder andere terecht bij de volgende locaties.  

 Hervormd Kerkelijk Centrum in Elburg

In Elburg is het mogelijk om op te baren in het Hervormd Kerkelijk Centrum. Dit uitvaartcentrum hoort bij de Hervormde Gemeente, maar ook als u niet kerkelijk bent, kunt u gebruik maken van deze faciliteiten. Hier zijn twee 24-uurskamers beschikbaar, waar u uw dierbare op elk moment van de dag, zo lang als u wilt, kunt bezoeken. De kamers zijn ruim opgezet, hebben airconditioning en zijn voorzien van stoelen. U mag de kamer zelf aankleden met persoonlijke spullen, zoals foto’s bijvoorbeeld. U heeft een eigen ingang naar deze kamers.

Grote of Sint Nicolaaskerk in Elburg

Had het geloof een belangrijke plaats in het leven, dan verzorg ik graag een kerkdienst voor uw dierbare. De Grote- of Sint Nicolaaskerk is de grootste kerk van Elburg. Een bijzonder oude kerk en een prachtige locatie voor een afscheidsdienst. Indien er veel gasten worden verwacht tijdens de uitvaart, dan kan van de gehele kerk gebruik worden gemaakt. Worden er minder dan 100 personen verwacht, dan kan de dienst plaatsvinden in het koor van de kerk. Een intieme plek om afscheid te nemen.

Oosterkerk in Elburg

De Oosterkerk in Elburg, in de wijk Oostendorp, is een moderne kerk met plaats voor circa 950 personen. Er is een beamer aanwezig, waardoor het mogelijk is om een fotopresentatie te verzorgen.

Uitvaartcentrum begraafplaats Bovenweg in ‘t Harde

Op tien minuten rijden van Elburg kunt u ook terecht in het uitvaartcentrum op de begraafplaats aan de Bovenweg in ’t Harde. Een modern uitvaartcentrum, met twee 24-uurskamers. De kamers zijn functioneel ingericht.

Ook voor niet kerkelijke uitvaarten: het Hervormd Kerkelijk Centrum

Voor niet-kerkelijke uitvaarten fungeert het kerkelijk gebouw van het Hervormd Kerkelijk Centrum in Elburg ook als uitvaartcentrum. In de sobere zaal is een preekstoel en een orgel aanwezig. Er is plaats voor ongeveer honderdtwintig personen. Ook hier zijn presentaties via de beamer mogelijk. Tevens is er geluidsapperatuur aanwezig om cd’s te beluisteren.

Aula Oldebroek en Wezep

In Oldebroek en Wezep is het mogelijk om op te baren in twee uitvaartcentra van de Onderlinge Uitvaartzorg Noord Veluwe. In Oldebroek staat het uitvaartcentrum op de hoek Stouwdamsweg/Van Sytzemalaan. In Wezep is het uitvaartcentrum gelegen aan de Cotoneasterstraat 2. In beide gebouwen zijn twee 24-uurskamers beschikbaar, waar u uw dierbare op elk moment van de dag, zo lang als u wilt, kunt bezoeken. U heeft een eigen ingang naar deze kamers. Ook hier mag u de kamer zelf aankleden met persoonlijke spullen. 

Voor niet-kerkelijke uitvaarten fungeert de aula ook als uitvaartcentrum. In de sobere zaal is een preekstoel en een orgel aanwezig. Tevens is er geluidsapperatuur aanwezig om cd’s te beluisteren. In sommige aula’s kan er al met een beamer foto’s en video’s gedraaid worden. Echter is niet elk gebouw daarop ingericht. Ik kan u hiermee helpen en heb des gewenst specialisten die dit voor u kunnen verzorgen op welke locatie dan ook.

Kerken in de gemeente Oldebroek

Oldebroek en Wezep kennen meerdere kerkgebouwen van verschillende signatuur. Is de overledene lid van een gemeenschap dan is het gebruikelijk gebruik te maken van hun eigen kerkgebouw. 

Uitvaartcentrum Hattem

In Hattem is het mogelijk om op te baren in het uitvaartcentrum gelegen aan de van Galenstraat 5. In het uitvaartcentrum is een 24-uurskamers beschikbaar. U heeft een eigen ingang naar de kamer en ook hier kunt u uw overleden dierbare op elk moment van de dag, zo lang als u wilt, bezoeken. 

Kerken in de gemeente Hattem

Had het geloof een belangrijke plaats in het leven, dan verzorg ik graag een kerkdienst voor uw dierbare. De gemeente Hattem kent meerdere kerkgebouwen. Van verschillende signatuur. Is de overledene lid van een gemeenschap dan is het gebruikelijk gebruik te maken van hun eigen kerkgebouw.

Uitvaartcentrum of een andere locatie in Elburg, Oldebroek of Hattem: bespreek uw wensen met mij

Naast een uitvaart in een uitvaartcentrum of bij een van de bovenstaande locaties, verzorg ik op elke andere locatie in en rond Elburg, Oldebroek en Hattem een afscheidsdienst. Hierbij staan uw wensen en die van uw overleden dierbare centraal. Ik regel alle praktische zaken voor u.

Neem contact met mij op via 0525 - 681 089 / 06 - 53 78 21 85 of via e-mail info@monutasepers.nl.

Waarom Monuta Sepers?

  • Waardige en stijlvolle begeleiding
  • Aandacht voor persoonlijke wensen
  • Met respect voor religie en tradities
  • Deskundig en betrokken
  • Oog voor detail

Werkgebied

Hattem, Elburg, t Harde, Doornspijk, Wezep, Hattemerbroek, t Loo Oldebroek, Oldebroek, Oosterwolde Gld