Uitvaartwensen vastleggen

Uw uitvaart is geen onderwerp waar u dagelijks bij stil staat. Toch is het wel verstandig om alvast na te denken over uw laatste wens bij overlijden. Want alleen u weet hoe uw uitvaart eruit moet zien. Uw wensen kunt u digitaal vastleggen via de 'Monuta Uitvaartontwerper' of vraag kosteloos het boekje Monuta Uitvaartwens aan. 

De voordelen van het invullen van uw uitvaartwensen:

  • uw nabestaanden blijven niet met vragen achter
  • het wijzigen of bijstellen van uw wensen is eenvoudig
  • een geruststellend gevoel voor u en uw nabestaanden
  • ook als u geen klant van Monuta bent, kunt u uw uitvaartwensen vastleggen

Monuta Uitvaartontwerper
Leg nu online uw laatste wens bij overlijden vast en geef uw nabestaanden houvast bij het regelen van uw uitvaart. De Monuta Uitvaartontwerper leidt u in enkele stappen langs alle elementen van de uitvaart. U ziet uw wensen vervolgens terug in een filmpje dat u kunt delen met familie en vrienden.

Uw uitvaartwensen online vastleggen

Uitvaartwensen op papier vastleggen
Uw uitvaartwensen liever op papier invullen en vastleggen? Vraag dan gratis het boekje Monuta Uitvaartwens bij mij aan. Als u het ingevulde boekje weer naar Monuta opstuurt, krijgt u van ons een uitgewerkt overzicht terug. Uw uitvaartwensen staan dan vrijblijvend geregistreerd bij Monuta en zijn altijd beschikbaar. Ook als uw nabestaanden de papieren niet kunnen vinden. 

Uitvaart wensenboekje aanvragen

Uw uitvaart nu al regelen – voorgesprek
Een voorgesprek is bedoeld om eventuele wensen vast te leggen. Dit kan zijn als u of uw dierbare binnenkort komt te overlijden, maar ook als u volop in het leven staat en de uitvaart alvast goed geregeld wil hebben. In dit voorgesprek kunnen we samen uw wensen zorgvuldig doornemen en op papier vastleggen. Het geeft u en uw nabestaanden een gevoel van rust. Indien u een voorgesprek wenst, bel mij dat gerust voor een vrjblijvende afspraak.

Waarom Monuta Sepers?

  • Waardige en stijlvolle begeleiding
  • Aandacht voor persoonlijke wensen
  • Met respect voor religie en tradities

Werkgebied

Hattem, Elburg, t Harde, Doornspijk, Wezep, Hattemerbroek, t Loo Oldebroek, Oldebroek, Oosterwolde Gld