Wat komt er kijken bij een overlijden?

Wat komt er eigenlijk kijken bij het regelen van een uitvaart na het overlijden van een dierbare? Vanaf het melden van een overlijden, tot aan het moment van de uitvaart neem ik de mogelijkheden en wensen met u door. 

Direct na een overlijden

U kunt als eerste de huisarts bellen. Bij een overlijden in het ziekenhuis of zorgcentrum wordt de arts door het personeel op de hoogte gesteld. Daarna kunt u mij bellen om het overlijden te melden. Zodat we de uitvaart kunnen bespreken. U kunt alvast nagaan of er een verzekering is en of er uitvaartwensen bekend zijn. Ook is het belangrijk dat de rouwkaart zo snel mogelijk verstuurd kan worden. Hiervoor kunt u een adressenlijst samenstellen.

Keuzes bij het regelen van de uitvaart

Na het overlijden van een dierbare moeten er veel keuzes worden gemaakt. Zoals de keuze voor begraven of cremeren, de locatie, bloemen en vervoer. Ik neem in alle rust de mogelijkheden met u door, zodat ik samen met u kan zorgen voor een afscheid dat past bij zowel de overledene als de nabestaanden. U ziet in de afbeelding hieronder aan welke zaken u zoal kunt denken. 

Ik neem de zorg uit handen

Ik kan alles wat er komt kijken bij een uitvaart van A tot Z voor u regelen. Wilt u enkele zaken liever zelf regelen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Bespreek uw wensen gerust met mij.

Meer informatie?

Neemt u gerust vrijblijvend contact met mij op. U kunt dag en nacht bellen om het overlijden te melden.

Neem contact op

Waarom Monuta Sepers?

  • Waardige en stijlvolle begeleiding
  • Aandacht voor persoonlijke wensen
  • Met respect voor religie en tradities
  • Deskundig en betrokken
  • Oog voor detail

Werkgebied

Hattem, Elburg, t Harde, Doornspijk, Wezep, Hattemerbroek, t Loo Oldebroek, Oldebroek, Oosterwolde Gld