Uitvaartverzorger

In deze moeilijke tijd begeleid en ondersteun ik u graag. Ieder mens verdient een waardig afscheid.

Mijn naam is Mark Sepers. In juli 2014 ben ik gestart als uitvaartondernemer van Monuta in de regio Elburg, Doornspijk, 't Harde, Oostendorp, Oosterwolde, Oldebroek, 't Loo, Wezep, Hattem en Hattemerbroek en op persoonlijk verzoek daarbuiten.

Ruim 15 jaar ben ik werkzaam binnen de uitvaartzorg. Uitvoering van de laatste verzorging was één van mijn eerste werkzaamheden binnen de uitvaartzorg, maar ik heb ook als drager tijdens uitvaarten en als chauffeur van de rouw- en volgauto op de dag van de uitvaart gewerkt. Sinds 2004 werk ik bij Monuta. Eerst in de functie als algemeen medewerker en een jaar later als uitvaartverzorger, en sinds 2014 werkzaam in de regio Elburg. 

Iets voor een ander betekenen

Al op jonge leeftijd wist ik heel zeker dat ik later in de uitvaartzorg wilde gaan werken. Op 16-jarige leeftijd verloor ik een dierbare vriend. Zijn overlijden was voor mij een groot verlies en tevens een gemis. Ik heb van dichtbij ervaren hoe belangrijk het is om op een waardige wijze afscheid te nemen van een dierbare. Daarbij heb ik van huis uit meegekregen dat het belangrijk is om iets voor mijn naasten te betekenen. Van jongs af aan heb ik dit ter harte genomen. 

Bijzondere en waardevolle gesprekken

Het levenseinde en de dood hebben mij altijd geïnteresseerd. In de moeilijke periode van verdriet en afscheid nemen kan ik er als begrafenisondernemer juist voor de ander zijn. Dit kan deels door de organisatorische taken op mij te nemen en te zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt. Maar anderzijds ook door te luisteren en er voor de nabestaanden te zijn. Vaak heb ik als uitvaartverzorger bijzondere en ook zeer waardevolle gesprekken met nabestaanden. Ik ben hen daar enorm dankbaar voor. Deze gesprekken leiden tot een waardig afscheid van een dierbare. De periode van het afscheid nemen kan u helpen om verder te komen het verlies van uw dierbare een plek te geven. Het kan ondanks het verdriet een steun zijn.

Keurmerk Uitvaartzorg

Monuta Sepers in Elburg is in het bezit van het Keurmerk Uitvaartzorg. Het Keurmerk Uitvaartzorg geeft u zekerheid en bescherming bij de keuze van een uitvaartonderneming. Uitvaartondernemer Monuta Sepers voldoet aan de strenge criteria en is er trots op dat zij het keurmerk mocht ontvangen. Meer informatie over het Keurmerk Uitvaartzorg vindt u op www.keurmerkuitvaartzorg.nl.

Waarom Monuta Sepers?

  • Waardige en stijlvolle begeleiding
  • Aandacht voor persoonlijke wensen
  • Met respect voor religie en tradities

Werkgebied

Hattem, Elburg, t Harde, Doornspijk, Wezep, Hattemerbroek, t Loo Oldebroek, Oldebroek, Oosterwolde Gld