Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
010 - 426 7678

Recente beoordelingen

9,7

Gebaseerd op 24 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Brenda
26-03-2022

Kees is een fijne empathische en eerlijke man, hij heeft ons heel goed geholpen naar de begrafenis van onze moeder. Bij monuta zijn we ook goed en fijn ontvangen.

Lees meer

Marcel
16-02-2022

me pa lag er mooi bij zonder dat ze hem konden super gedaan

Lees meer

René
07-02-2022

Doordat mijn vaders uitvaart prima was geregeld, heb ik ook voor mijn moeder voor Monuta gekozen.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in 's Gravenzande

Een mooie uitvaart zit vaak in kleine details. Het gaat erom hoe een overledene in het leven heeft gestaan. Het is mooi om dit terug te laten komen tijdens de uitvaart. Monuta in ’s Gravenzande regelt een uitvaart die past bij wie uw dierbare was. De lokale rituelen en gebruiken, de mogelijkheden voor het houden van een plechtigheid en het geven van een persoonlijke invulling aan het afscheid. Dat is hoe Monuta in ‘s Gravenzande een uitvaart vormgeeft. Wij luisteren naar de wensen van de overledene en hun naasten. U ontvangt advies en sturing over hoe u een begrafenis of een crematie kunt vormgeven. Zo verzorgen we samen een mooie plechtigheid. Een plechtigheid waar de naasten met een goed gevoel op terug kunnen kijken.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Den Haag Innemee
Monuta Innemee Den Haag
Laan van Eik en Duinen 38,
2564 GT Den Haag
Image
uitvaartcentrum-homepage-monuta-schiedam
Uitvaartcentrum Schiedam
Burg. Honnerlage Gretelaan 377
3118 BA Schiedam
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
delft-uitvaartverzorger-judy-tamboer
Uitvaartverzorger

Judy

Tamboer

Lees meer over Judy

Image
uitvaartverzorger-kees-van-hoorn
Uitvaartverzorger

Kees

van Hoorn

Lees meer over Kees

Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in ‘s Gravenzande?
U kunt terecht bij Monuta in ‘s Gravenzande voor het regelen van een uitvaart in de regio Westland, en met name in de plaatsen De Lier, ’s Gravenzande, Honselersdijk, Kwintsheuvel, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Ter Heijde en Wateringen.
Hoe kan ik online condoleren en herdenken met Memoria?
Op het platform Memoria kunt u als nabestaande voor uw overleden dierbare een herdenkingspagina aanmaken. Familieleden, vrienden en kennissen kunnen u hier als nabestaande condoleren. Op Memoria kunt u foto’s, filmpjes en mooie anekdotes plaatsen waarmee u samen uw overleden dierbare herdenkt. De pagina is alleen toegankelijk met een inlogcode uit respect voor de privacy van u als nabestaande en uw overleden dierbare. Afhankelijk van uw keuze wordt de code weergegeven op de rouwkaart, in een advertentie of wordt deze toegezonden per mail.