Waarom Monuta ?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
8,8

Voor een passende uitvaart in Westland

Met de naasten kijken wij naar de wensen van de overledene en van de nabestaanden. Die wensen zitten vaak al in kleine elementen. En juist die elementen maken een uitvaart zo warm en bijzonder.

Een uitvaart moet recht doen aan de overledene. Door goed te luisteren naar de nabestaanden, achterhalen wij snel die specifieke kenmerken en karaktereigenschappen van hun dierbare en kunnen wij een passende uitvaart verzorgen. Zo kijken de naasten met een waardig en fijn gevoel terug op het afscheid.

Ons team

Ons team van mensen bestaat uit uitvaartadviseurs, hospitalitymedewerkers en verzorgers. We leveren daarnaast nog vervoersdiensten, drukwerk en multi media. We zijn allemaal experts die een specifieke betrokkenheid bij de uitvaart leveren en zo zorgen voor veel flexibiliteit en de mogelijkheid om u op iedere gewenste locatie terzijde te staan.

Dag en nacht bereikbaar voor een uitvaart in Westland

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in Westland. Bij een overlijden kunt u dag en nacht bellen op het telefoonnummer <lokaal nummer>.