Recensies

Zeer tevreden

Ik ben gewoon zeer tevreden over alles!!!!

Bedankt!

Wij willen jullie graag nog hartelijk danken voor de wijze waarop jullie ons in de gelegenheid hebben gesteld om op een mooie en waardige manier afscheid te nemen van onze vader. Nogmaals veel dank!

Heel goed geholpen

Ongeveer 2 maanden geleden is onze moeder overleden en door de uitvaartbegeleider zijn we heel goed geholpen en heeft hij ons veel ondersteuning en adviezen gegeven.

Alles zoals afgesproken

Alles is afgewikkeld zoals we hadden afgesproken.

Warme steun en toeverlaat

Wij voelde ons gesteund in vaak een moeilijke tijd. Het wordt ten dele van je overgenomen.

Zeer correct

Zeer correct behandeld

Goede dienstverlening

Efficient, zakelijk

Prima advies en prettige begeleiding

Prima advies, prettige begeleiding en verzorging van de uitvaart vanaf moment van overlijden tot na de begrafenis.

Het ging allemaal netjes en niets is teveel

het ging allemaal netjes en niets is het de mensen teveel al zou je vier keer bellen met de zelfde vraag ,ze staan je altijd netjes te woord.ook na de crematie als je vragen heb mag je bellen .

Dat is lang geleden Edwert!

Je hebt in 1999 de uitvaart van mijn zus Heleen geregeld Edwert. Geheel bij toeval dat ik bij het zoeken naar iets anders op deze site terecht kwam. Ik koester nog altijd goede gevoelens over de wijze waarop je mij en mijn familie indertijd hebt begeleid. Je antwoord op mijn vraag over conventies staat me nog altijd bij: die zijn er niet en het is aan jullie als familie om vorm te geven aan een begrafenis zoals jullie die willen. Nogmaals bedank, Edwert!