Uitvaartverzorgers

Maak kennis met Edwert Sjaardema en Roos Brugman.

Wij, Edwert Sjaardema en Roos Brugman, vormen samen Monuta Sjaardema. Van het verzorgen van de overledenen tot het uitzoeken van een grafmonument; wij nemen u op professionele wijze bij de hand en zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken tijdens de vaak emotionele en hectische dagen na het overlijden van uw dierbare. Wij verzorgen begrafenissen en crematies, en hebben ruime ervaring met allerlei soorten geloof, culturen en tradities. Ons werkgebied bevat Putten, Nijkerk, Hoevelaken en Bunschoten-Spakenburg. Maar ook buiten dit gebied kunnen wij voor u de uitvaart verzorgen.

Persoonlijk

Het uitgangspunt van Monuta Sjaardema is het respect voor overledenen en hun nabestaanden. Daarnaast staan goede kwaliteit en hoge service voorop. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, en staan u altijd persoonlijk te woord. De verzorging van de overledene, de controles en rouwbezoeken worden door ons gedaan. Andere specialistische onderdelen van de uitvaart zoals rouwfotografie, catering en rouwvervoer besteden wij uit. Hiervoor werken wij samen met lokale, deskundige partners.

Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek. Bij een overlijden zijn wij dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer 06 - 49 59 66 44.

Waarom Monuta Sjaardema?

  • Kent alle tradities in uitvaartzorg
  • Heeft 18 jaar ervaring
  • Voor alle geloofsovertuigingen
  • Tijd en aandacht voor u en uw wensen
  • Voor iedereen, met en zonder verzekering

Werkgebied

Bunschoten Spakenburg, Nijkerk Gld, Nijkerkerveen, Hoevelaken, Putten