Uitvaart regelen Spijkenisse

010 426 7678 24/7 bereikbaar

Oprecht luisteren en inleven. Dat is de basis waarop wij samen met de naasten een prachtige uitvaart regelen in Spijkenisse en de omgeving gemeente Nissewaard. Het verzorgen van een afscheid van een dierbare zit vaak in de kleine dingen. En daar richten wij ons op. Want die kleine dingen zijn voor de familie en genodigden vaak van onschatbare waarde.

Families stellen onze persoonlijke benadering enorm op prijs. Aan deze persoonlijke benadering hechten wij zelf ook veel waarde. Wanneer wij een uitvaart regelen houden wij altijd vast aan dat ieder mens uniek is en op een bijzondere wijze mag worden herinnerd. Daardoor is geen enkele uitvaart bij ons hetzelfde.

Iedere uitvaart die wij regelen krijgt dezelfde aandacht en zorg

Of het nu om een grote of kleine uitvaart gaat, wij bieden altijd dezelfde ondersteuning. Iedere uitvaart is voor ons even belangrijk. Daarbij kijken wij naar de wensen van de nabestaanden en vullen deze in met alle mogelijkheden die er zijn. Om dit te kunnen bereiken werken wij als team van professionele uitvaartverzorgers samen met hospitality medewerkers en met een team van medewerkers die de familie bij staat met raad en daad. Ook hebben wij een nauwe samenwerking met verschillende lokale partijen.

Er is veel mogelijk bij het regelen van een uitvaart

Wij denken graag met u mee en dragen idee├źn aan om een uitvaart te regelen die past bij de wensen van de nabestaanden. Samen met u zorgen wij zo voor een passend afscheid. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om onze eigen catering hapjes op maat te laten maken. Ook beschikken wij over een eigen vormgever en drukkerij om een kaart te verzorgen die precies aansluit bij uw wensen. En wist u bijvoorbeeld dat het zelfs mogelijk is om te kiezen voor een plechtigheid in de eigen tuin? Een uitvaart regelen is meer dan een laatste eer bewijzen. Het is afscheid nemen van wie de overledene was.

Vooraf een uitvaart regelen of nazorg?

Wilt u graag weten er mogelijk is rondom het regelen van een uitvaart in Spijkenisse, dan kan onze zorgconsulent Peter van der Meer bij u langskomen voor een voorgesprek. Samen neemt u het uitvaartwensenformulier door en bespreekt u de mogelijkheden. Wanneer uw wensen in kaart zijn gebracht, ontvangt u daarvan een kostenbegroting. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

En ook na de uitvaart verliezen wij de nabestaanden niet uit het oog. Wanneer u dat wenst, komen wij graag nog even langs om te horen hoe het gaat en of wij nog iets voor u kunnen betekenen. Peter is breed geori├źnteerd binnen de uitvaartbranche en kan u helpen bij het verzorgen van dankbetuigingen, de plaatsing van een grafmonument of de aankoop van bijvoorbeeld een urn. Ook hierbij werken wij veel samen met lokale partijen.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom het regelen van een uitvaart in de regio Spijkenisse en gemeente Nissewaard? Wij helpen u graag verder en kunnen een uitvaart regelen die volledig aan uw wensen voldoet. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over een uitvaart in Spijkenisse en gemeente Nissewaard.

Waarom Monuta Spijkenisse?

  • Oprecht luisteren en inleven
  • Gericht op persoonlijke wensen
  • Eigen catering, vormgever en drukkerij
  • Memoria gedenklink

Werkgebied

Spijkenisse