Uitvaart regelen Steenwijk

0521 - 512638 24/7 bereikbaar

“Je stond ons bij op de momenten die voor ons belangrijk waren. Maar je was er ook op de momenten waarvan we zelf niet eens in de gaten hadden dat we je nodig hadden.” Het is een uitspraak van een nabestaanden die mij heel veel deed. Dit typeert namelijk precies wie ik ben en wat ik voor u doe om een uitvaart te regelen in Steenwijk.

Er is meer mogelijk dan u denkt

Voor een uitvaart hoeft u niet altijd naar een uitvaartcentrum. Om het persoonlijk te maken, kunt u ook voor een andere locatie kiezen. En daarbij is vaak veel meer mogelijk dan nabestaanden vaak denken. Wij staan u bij in het bedenken van oplossingen en het aandragen van ideeën over de mogelijkheden. Daarbij vinden we het vooral van belang dat een afscheid persoonlijk is. Of u nu kiest voor traditioneel of eigentijds. Alles is mogelijk bij een uitvaart regelen in Steenwijk.

Een uitvaart regelen in Steenwijk en omgeving kan op verschillende plekken

U kunt kiezen uit verschillende kerken. Denk daarbij aan:

 • Grote kerk of St. Clemenskerk in Steenwijk
 • Hervormde kerk Oldemarkt
 • Kleine kerk

Maar u kunt er ook voor kiezen om een uitvaart te regelen in een restaurant:

 • Bovenmeester in Steenwijk
 • De Heren van de Rechter in Steenwijk
 • Tuks Theehuis in Tuk

Opbaren op uw manier

Er is veel mogelijk rondom het opbaren. Samen met u kijken we naar wat past bij uw overleden dierbare. Zo is een thuisopbaring mogelijk, maar een opbaring kan ook plaatsvinden in bijvoorbeeld uw eigen werkplaats, in een stal of in de tuin.

Wij denken graag met u mee

Als uitvaartverzorger doen wij er alles aan om een passend afscheid te verzorgen. Een passend afscheid is namelijk erg belangrijk bij het verwerken van uw verdriet. Uw wensen staan bij ons dan ook centraal. Graag denken we met u mee en dragen we ideeën aan om een uitvaart te regelen die past bij de wensen van de nabestaanden en bij wie de overledene was.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom het regelen van een uitvaart in regio Steenwijk? Dan helpen wij u graag verder. Wij kunnen een uitvaart regelen die volledig aan uw wensen voldoet. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over een uitvaart in Steenwijk.

Waarom Monuta Steenwijk?

 • Uw wensen staan centraal
 • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
 • Spreekt de Friese taal
 • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
 • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken

Werkgebied

Steenwijk, Tuk, Witte Paarden, Baars, De Pol, Willemsoord, Marijenkampen, Steenwijkerwold, Basse, Zuidveen, Onna, Kallenkote, De Bult, Eesveen, Wapserveen, Giethoorn, Blokzijl, IJsselham, Nederland, Wetering, Scheerwolde, Baarlo, Blankenham, Kuinre, Oldemarkt, Ossenzijl, Kalenberg, Paasloo, Boschoord, Oosterstreek, Zandhuizen, Boijl, Vinkega, Peperga, Meppel