Recensies

Lieve Stefan

Wij hebben veel reacties na de mooie en zeer persoonlijke uitvaart van mijn vader, over de kaart, de plechtigheid en ook over mijn speech. Dit had echter niet gelukt zonder jou ervaring, inzet en vertrouwen dat het mij toch ging lukken om te speechen. Mijn moeder de familie en ik willen je dan ook hartelijk bedanken voor het prachtige afscheid van mijn vader. Je bent een man die met veel lieve en passie zijn werk doet en ons steun en kracht heeft gegeven in deze moeilijke tijd.

De heer

Hierbij willen wij onze grote waardering uitspreken voor Stefan Bijleveld die ons bij drie uitvaarten (binnen 5 maanden) heeft ondersteund. Stefan is in alle opzichten een zeer prettige gesprekspartner in deze moeilijke periodes. Doortastend waar het moet en ruimte voor onze eigen inbreng waar het kan. Uitstekende adviezen en goed luisterend naar onze wensen. Stefan vindt de juiste toon in de verschillende situaties (intake, eerste gesprek, tijdens de uitvaart, tussendoor), zowel zakelijk als persoonlijk. Hij weet de verschillende meningen van familieleden te vormen tot een resultaat waarmee iedereen tevreden is. Daarnaast regelt hij alle zaken die bij het gehele proces van overlijden en uitvaart horen, nauwkeurig, netjes, persoonlijk en snel.

Prima afhandeling

Persoonlijk contact is prima. Documentatie is prima. Zakelijke afhandeling van documenten en financi?n is prima. Contact met drukker via Monuta is prima.

Dank

Beste Stefan Namens de fam kind.willen wij jou heel erg bedanken voor de steun ..het was zo mooi en goed geregeld met zoveel respect ......Wij vonden dat je de gekozen persoon hier voor was om ons en jozee t begeleiden .....een dikke 10 is hier zeker op zijn plaats..nogmaals erg bedankt namens de Fam...

Hartelijk dank voor alle goede zorgen

Beste Stefan, Hartelijk dank voor de manier waarop je de uitvaart van mijn oom Peet begeleid hebt. Je ging op een respectvolle wijze om met zowel de laatste wensen van oom Peet als de achterblijvende familie. Dank voor alle goede zorgen. Manon

Perfect

Beste Stefan, Nu alles is afgehandeld, na het overlijden van Dhr. Brackx, wil ik je hartelijk bedanken voor alle zaken die je perfect hebt geregeld. Met vriendelijke groet, Hans Brackx & Familie.

Dhr.

Beste Stefan, Namens mijn moeder, broer en de familie willen wij je op deze wijze bedanken voor de perfecte uitvaart van onze vader. Je vakkennis, gedrevenheid en openheid hebben wij zeer gewaardeerd, het was tot in de puntjes verzorgt. Je betrokkenheid was groot. Nogmaals onze dank. Succes.

Een mooi , waardig afscheid.

Lieve Stefan, Dank je voor alles, van het begin tot einde heb je ons bijgestaan en goed aangevoeld, wat onze wensen voor de uitvaart van mijn schoonvader waren. Je had alles keurig en mooi geregeld, je openheid en eerlijkheid siert je. Liefs Anja

Uitstekend

Wij zijn met name zeer tevreden over de uitvaartverzorgen dhr Bijleveld,hij is een prettig persoon omdat hij goed met ons meedacht en ik hem altijd kon en nog kan bellen.

Bedankt Stefan

Bedankt voor het snelle transport van onze moeder van de plaats van overlijden terug naar Rotterdam. De begeleiding en de uitvaart zijn op een zorgvuldige en een zeer persoonlijke wijze geregeld. Stefan, bedankt voor het verzorgen van de uitvaart en de zorgen die je ons uit handen hebt genomen.