Recensies

Hartelijk dank voor alle goede zorgen

Beste Stefan, Hartelijk dank voor de manier waarop je de uitvaart van mijn oom Peet begeleid hebt. Je ging op een respectvolle wijze om met zowel de laatste wensen van oom Peet als de achterblijvende familie. Dank voor alle goede zorgen. Manon

Perfect

Beste Stefan, Nu alles is afgehandeld, na het overlijden van Dhr. Brackx, wil ik je hartelijk bedanken voor alle zaken die je perfect hebt geregeld. Met vriendelijke groet, Hans Brackx & Familie.

Dhr.

Beste Stefan, Namens mijn moeder, broer en de familie willen wij je op deze wijze bedanken voor de perfecte uitvaart van onze vader. Je vakkennis, gedrevenheid en openheid hebben wij zeer gewaardeerd, het was tot in de puntjes verzorgt. Je betrokkenheid was groot. Nogmaals onze dank. Succes.

Een mooi , waardig afscheid.

Lieve Stefan, Dank je voor alles, van het begin tot einde heb je ons bijgestaan en goed aangevoeld, wat onze wensen voor de uitvaart van mijn schoonvader waren. Je had alles keurig en mooi geregeld, je openheid en eerlijkheid siert je. Liefs Anja

Uitstekend

Wij zijn met name zeer tevreden over de uitvaartverzorgen dhr Bijleveld,hij is een prettig persoon omdat hij goed met ons meedacht en ik hem altijd kon en nog kan bellen.

Bedankt Stefan

Bedankt voor het snelle transport van onze moeder van de plaats van overlijden terug naar Rotterdam. De begeleiding en de uitvaart zijn op een zorgvuldige en een zeer persoonlijke wijze geregeld. Stefan, bedankt voor het verzorgen van de uitvaart en de zorgen die je ons uit handen hebt genomen.

Veel steun aan gehad

De uiterst professionele en klantvriendelijke opstelling van dhr Bijleveld. Geweldige ondersteuning en advisering. Heel veel steun aan gehad.

Hartelijk dank Stefan

Op 24 mei 2017 overleed mijn moeder in het verzorgingstehuis. Op dat moment was ik op vakantie in Schotland en dan weet je eigenlijk niet waar je het zoeken moet. Met de professionele hulp van Stefan is alles goed gekomen en de uitvaart is precies gegaan zoals ik het voor ogen had. Stefan, hartelijk dank voor al je goede zorgen en vooral ook bedankt voor je rust. Groeten, Ineke

Lieve Stefan

Toen mijn vader op sterven lag ging er door mijn hoofd "ik ga straks Stefan bellen" mijn zus zei precies het zelfde toen onze vader overleden was. Door onze ervaring met de begeleiding van Stefan bij een eerdere crematie hadden we één gedachte met elkaar ,we willen dat Stefan ons begeleid bij de uitvaart dan komt t gewoon goed. En dat was ook zo hij heeft ons vanaf t begin met raad en daad bijgestaan en met veel passie voor zn werk maar ook met een bijzonder medeleven naar ons. Het was een donderdag 8 juni een bijzondere mooie uitvaart van mijn vader . Wij hebben ontzettend veel steun aan Stefan. Heel veel liefs van Rina Diana Silvano Mieke Roxanne en Mitchell. p.s en ook van andere familieleden die direct een kaartje vroegen aan Stefan omdat ze ook net als wij onder de indruk waren hoe deze uitvaart was begeleid.

Heel erg bedankt voor je goede zorgen

Op 31 maart 2017 overleed mijn moeder in het Maasstad ziekenhuid Rotterdam. Met veel verdriet begonnen we de dag daarna met het regelen van alles. We vonden papieren van een verzekering bij Monuta en hebben ze gebeld. Binnen 10 minuten werden we door Stefan teruggebeld. Hij gaf aan alle wensen van mijn moeder op papier te hebben. Weer 10 minuten later was hij bij ons en vanaf dat moment heeft hij ons stap voor stap bij de hand genomen om het hele proces geregeld te krijgen. Stefan was altijd voor ons beschikbaar. Als we mailden of belden hadden we binnen no time een antwoord van hem. Ook belde hij af en toe even op, gewoon om de vragen hoe het ging in deze moeilijke tijd. Dat hebben we heel erg gewaardeerd. Stefan heeft enorm veel verstand van zaken en wist alles, in goed overleg met ons keurig geregeld te krijgen. Op de dag van de uitvaard is hij vanaf het moment dat we de auto op de parkeerplaats zetten bij ons geweest, tot het moment dat we, na de uitvaart, op de parkeerplaats weer afscheid hebben genomen. Hij is een enorme grote steun voor ons geweest. Stefan, enorm bedankt voor al je goede zorgen. We zullen ons dit voor altijd blijven herinneren. Met vriendelijke groet, Maria van Westen - van Setten en Marco van Westen