Uitvaartverzorger

Maak kennis met Monuta Stefan Bijleveld.

Passie voor het uitvaartvak

Een eigen onderneming starten is altijd mijn jongensdroom geweest. Wat is er mooier dan het uitoefenen van een vak waar je een zeer grote passie en veel liefde voor hebt? Voor mij was het daarom een logische stap om franchisenemer te worden bij Monuta. Ik heb eerst een zeer ruime werkervaring opgedaan, om in augustus 2015 de stap te zetten en mijn jongensdroom uit te laten komen.

Ik ben geboren en getogen in Groot IJsselmonde en momenteel woonachtig in Oud IJsselmonde. Thuis, aan de Poldermeesterstraat 10, houd ik kantoor. Monuta Stefan Bijleveld is werkzaam in Rotterdam Groot IJsselmonde, Oud IJsselmonde en de Beverwaard en op speciaal verzoek.

Ieder mens is uniek, dus ook elke uitvaart

Ieder mens leeft zijn of haar unieke leven, gekenmerkt door zijn/haar eigen keuzes en interesses.  Zoals ieder mens anders is, mag ook het afscheid anders zijn. Een afscheid dat gekleurd wordt door het leven van de overledene. Ik zoek samen met u naar een juiste en persoonlijke manier van afscheid nemen. Een afscheid dat past bij uw dierbare en aansluit bij uw wensen.

Vrijblijvend contact opnemen

Monuta Stefan Bijleveld is een kleinschalige en persoonlijke onderneming die oprecht betrokken is. Ik kan u met grote deskundigheid en kwaliteit begeleiden en helpen om een onvergetelijke herinnering te creëren aan de uitvaart van uw dierbare. Ik sta 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Ook als u niet of elders verzekerd bent. Voor meer informatie of een persoonlijk gesprek kunt u altijd contact opnemen met mij op telefoonnummer 010 - 269 62 10 (dag en nacht).

Waarom Monuta Stefan Bijleveld?

  • Uw steun in moeilijke dagen
  • Uw wens staat centraal
  • Ieder mens is uniek, dus ook elke uitvaart
  • Persoonlijke en deskundige aandacht en nazorg

Werkgebied

Rotterdam Groot IJsselmonde, Oud IJsselmonde en de Beverwaard