Wat kunnen wij voor u betekenen?

0115 - 612 881 24/7 bereikbaar

Nadat de arts het overlijden heeft vastgesteld, kunt u contact met ons opnemen. Wij spreken dan samen met u een tijdstip af om de uitvaart te bespreken en vragen of u wilt dat wij de laatste verzorging van de overledene op ons te nemen. Uiteraard kunt u zelf ook een bijdrage leveren aan de laatste verzorging.

Telkens weer is het voor ons een uitdaging om een perfect verzorgde, stijlvolle en respectvolle uitvaart in Terneuzen te organiseren en te begeleiden. Persoonlijke zorg en begeleiding staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Een keurige en stijlvolle begrafenis of crematie is bij ons in vertrouwde handen.

De eventuele wensen van de overledene staan bij ons uiteraard centraal. De invulling van de uitvaart, zoals de plaats van opbaring, de keuze van de uitvaartkist, het verzorgen van rouwdrukwerk en het verzorgen van bloemen en/of kransen, worden in alle rust met u doorgenomen.

Bij Monuta Terneuzen bent u altijd welkom om u voorkeuren uit te spreken. Wilt u dat wij ’s nachts komen om de uitvaart te bespreken, dan doen wij dat graag. En wilt u bijvoorbeeld een vrouwelijke uitvaartverzorger dan kunt u erop vertrouwen dat wij aan uw wens tegemoet komen. Zo verzorgen wij een uitvaart in Terneuzen volgens uw wensen.

 

 

 

Waarom Monuta Terneuzen?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Terneuzen, Spui, Zaamslag, Westdorpe, Hulst, Sint Jansteen, Kapellebrug, Heikant, Clinge, Nieuw Namen, Graauw, Axel, Zuiddorpe, Overslag, Koewacht, Vogelwaarde, Terhole, Kuitaart, Hengstdijk, Lamswaarde, Kloosterzande, Walsoorden, Ossenisse