Recensies

Bijzondere meedenkende persoonlijkheid

Marius en Suleika Enorm bewonderigswaardig hoe hun sámen de uitvaartplechtigheid van mijn dochter Marleen, tot een mooi en waardig afscheid hebben verzorgd. Heel bijzonder ook was het contact , de betrokkenheid bij het verlies en de kundigheid bij een toch wat ingewikkelde situatie om alles goed te laten verlopen. Vooral benadruk ik dat ze beide bij zichzelf blijven en het zo liefdevol tot perfectie neerzetten. Enorme waardering voor beide. Mvg Jenny Rietveld

Goede en correcte verzorging

Goede en correcte verzorging. Meedenken door uitvaartverzorger. Duidelijke opgave uitvaartkosten.

Er wordt goed met je meegedacht

Goede benadering en er word mee gedacht en ideeen aangedragen.

Prima zorg en begeleiding

Zorg en begeleiding was prima. Veel aandacht en tijd werd er genomen om alles goed te bespreken en door te nemen.

Goede hulp van Marius

Gewoon de goede hulp van marius en hij voert zijn werk gewoon top uit daar is niks op aan te merken en ook heel vriendelijk

Persoonlijk en warm

Ondanks het verdriet kijken wij terug op het fijne contact met Menuta

Bijzonder

Bij Monuta Terol konden we heel goed onze wensen kenbaar maken en ervan op aan dat alles in goed overleg ging. Marius, jij bracht ook goede ideeën in, waar wij dankbaar gebruik van hebben gemaakt. De rouwkaart en het gedachtenisprentje zijn dan ook prachtig uitgevoerd. De begrafenis van onze bijzondere broer was dan ook helemaal in zijn stijl en er kwamen dan ook veel positieve reacties. Heel veel dank hiervoor. Familie Musters.

Hartelijk Dank

Zeer tevreden zijn wij over de zorg van Monuta Terol bij het afscheid van onze broer. Het voelde zo goed om te weten dat onze broer ook persoonlijk door Marius werd gekend. Hierdoor was er meteen een bijna familiair gevoel. Er was betrokkenheid, werd meegedacht en zeer flexibel werd de organisatie aangepast aan veranderende situaties en wensen.Dat was echt super fijn: Dankjewel Suleika en Marius.

Super tevreden!

Wij hebben helaas al verschillende keren een uitvaart geregeld met Marius Terol en steeds zijn wij super tevreden! Hij is persoonlijk betrokken samen met zijn vrouw. Ook mw de Krom-Beks was lovend over Marius. Hij had 8 weken voor haar overlijden de uitvaart van haar man geregeld. Zij kreeg een goede band met hem.

Er was gelijk vertrouwen

De eerste kennismaking aan huis was al een reden om een goed vertrouwen te hebben in de aangeboden zorg en nazorg. Persoonlijk, niet opdringerig en zeer goed genformeerd . Marius Terol verstaat zijn mooie vak.