Recensies

Goede hulp van Marius

Gewoon de goede hulp van marius en hij voert zijn werk gewoon top uit daar is niks op aan te merken en ook heel vriendelijk

Persoonlijk en warm

Ondanks het verdriet kijken wij terug op het fijne contact met Menuta

Bijzonder

Bij Monuta Terol konden we heel goed onze wensen kenbaar maken en ervan op aan dat alles in goed overleg ging. Marius, jij bracht ook goede ideeën in, waar wij dankbaar gebruik van hebben gemaakt. De rouwkaart en het gedachtenisprentje zijn dan ook prachtig uitgevoerd. De begrafenis van onze bijzondere broer was dan ook helemaal in zijn stijl en er kwamen dan ook veel positieve reacties. Heel veel dank hiervoor. Familie Musters.

Hartelijk Dank

Zeer tevreden zijn wij over de zorg van Monuta Terol bij het afscheid van onze broer. Het voelde zo goed om te weten dat onze broer ook persoonlijk door Marius werd gekend. Hierdoor was er meteen een bijna familiair gevoel. Er was betrokkenheid, werd meegedacht en zeer flexibel werd de organisatie aangepast aan veranderende situaties en wensen.Dat was echt super fijn: Dankjewel Suleika en Marius.

Super tevreden!

Wij hebben helaas al verschillende keren een uitvaart geregeld met Marius Terol en steeds zijn wij super tevreden! Hij is persoonlijk betrokken samen met zijn vrouw. Ook mw de Krom-Beks was lovend over Marius. Hij had 8 weken voor haar overlijden de uitvaart van haar man geregeld. Zij kreeg een goede band met hem.

Er was gelijk vertrouwen

De eerste kennismaking aan huis was al een reden om een goed vertrouwen te hebben in de aangeboden zorg en nazorg. Persoonlijk, niet opdringerig en zeer goed genformeerd . Marius Terol verstaat zijn mooie vak.

Ze denken goed met je mee

Ze denken goed met je mee.Op een heel prettige wijze geven ze je advies .Ze zijn erg correct en houden zich aan afspraken.Bij het verzorgen van mijn moeder hebben ze me op een subtiele wijze toch over een drempel geholpen.

Ze nemen praktisch al het werk uit handen

De heer en mevrouw Terol nemen praktisch je al het werk uit handen. Je hoeft er alleen bij tezijn.

Bedankt!

Beste Suleika en Marius! Wat is het vreemd. Als er sprake is van een overlijden dan worden jullie als eerste gebeld. Bij de afronding van de afwikkeling van allerlei zaken komen jullie als laatste aan de beurt. Dat heeft wel tot voordeel dat de aandacht terecht ook weer een moment op Monuta Terol wordt gevestigd. Binnen één jaar hebben wij helaas van jullie diensten gebruik gemaakt. Dit met meer dan volle tevredenheid. De vakmanschap, de empathie, de flexibiliteit en organisatie waren fantastisch. In zo een moeilijke tijd zijn jullie de steunpilaar die zorgt dat alles naar wens verloopt. Daarnaast vooral ook de professionele en persoonlijke invulling door jullie is door mijn vrouw en mij bijzonder gewaardeerd. Het is inmiddels alweer een jaar geleden maar jullie naam stond nog steeds op de 'to do 'lijst voor afwikkeling. Bedankt en alle succes voor de toekomst. Thom Pannebakker

Afspraken werden nagekomen

Vanwege de prima begeleiding en het nakomen van afspraken.