Uitvaartverzorgers

Maak kennis met Monuta Terol.

Marius Terol en Suleika Schoumacher zijn sinds 2007 franchisenemer bij Monuta. De uitvaartwereld was Marius niet geheel onbekend. Via een omweg is hij in 1992 in deze wereld terechtgekomen en sindsdien heeft hij die niet meer los kunnen laten.

”Je kunt werkelijk van betekenis zijn voor nabestaanden, wat mijn taak als uitvaartverzorger tot een heel dankbaar beroep maakt”, geeft Marius aan. Dankzij de ervaring die Marius had opgedaan, kon hij zich een goed beeld vormen van de behoeften die men heeft wanneer men een geliefd persoon is verloren. ”De wensen die men voor de uitvaart heeft zijn uiteenlopend, maar waar iedere nabestaande behoefte aan heeft, is persoonlijke aandacht en een luisterend oor. Bovendien is het van belang om rust te creëren in een hectische periode.”

Zoals Marius via een omweg in de uitvaartwereld terechtkwam, zo overkwam dit ook Suleika: ”Je zit als klein meisje niet in de schoolbanken met de ambitie om later uitvaartverzorger te worden. Niettemin is deze stap een bewuste keuze geweest, waaraan een weloverwogen voorbereiding voorafgegaan is."
Suleika ondersteunt Marius in zijn taak als uitvaartverzorger en organiseert alle zaken om de uitvaart heen. ”Wij vinden het belangrijk dat nabestaanden in de meest kwetsbare periode van hun leven professioneel, maar ook warm worden begeleid en dat zij, ondanks hun verdriet, met een goed gevoel op de dag van het laatste afscheid van hun dierbare terug kunnen kijken.”

Waarom Monuta Terol?

  • Afscheid zoals u dat wenst
  • Persoonlijk en betrokken
  • Kennis van lokale gebruiken

Werkgebied

Bergen op Zoom, Halsteren, Lepelstraat, Kladde en Klutsdorp