Recensies

...

De heer Gerwin Toebes heeft alles heel goed, met veel aandacht en liefde gedaan.

Aanbevolen

Wij bevelen Monuta Toebes aan. Wij zijn erg tevreden, hebben geen punten wat juist beter kan. Het was helemaal naar onze wens. Wil jullie hiervoor nog bedanken.

Open en toegankelijk

Gerwin, Langs deze wijze willen wij jou nogmaals bedanken voor de wijze waarop jij de uitvaart van mijn vader hebt verzorgd. Jij voelde prima aan hoe moeizaam sommige relaties zijn en hebt ervoor gezorgd dat een ieder de ruimte kreeg om op zijn of haar manier afscheid te mogen nemen. Het was een waardige, nette uitvaart, waarbij je rekening hebt gehouden met de situatie. Daarnaast hebben wij de open en toegankelijke manier van benadering als prettig ervaren. Nogmaals dank, Erik en Sheila

Een jaar na het overlijden van mijn vader Arie Wittebrood.

Gerwin, Een jaar na het overlijden van mijn moeders echtgenoot, onze vader en opa; worden wij verrast door het opsturen van een kaart met een prachtig gedicht je. Ook dit maal getuigd dit van betrokkenheid, respect en warmte. Op deze wijze een blijk van nazorg. Het is echt heel erg mooi en sterkt ons in deze tijd. Dankjewel Gerwin!! Natuurlijk hopen we dat het nog heel lang duurt, liever helemaal niet nodig is om van je diensten gebruik te maken. Maar zeker is dat we je weten te vinden. Vriendelijke Groet, Marijke de Roos-Wittebrood.

We hielden er een goed gevoel aan over

de heer Gerwin Toebes heeft ons zeer goed begeleid en ons enorm gesteund in het gehele proces dit heeft ons een goed gevoel gegeven.

Alles werd super geregeld door Gerwin

Wij zijn heel erg tevreden over hoe Gerwin Toebes de begrafenis en het afscheid van mijn vader heeft geregeld! Gerwin was echt een grote steun en heeft ons bij alles heel goed geholpen. Gerwin heeft zelfs z'n vakantie wat verkort om gelijk na de euthanasie alles dezelfde avond nog in werking te zetten, zoals het regelen van een mooie kist, het gelijk netjes opbaren van mijn vader, de keuze van een mooie kaart etc. Gerwin heeft ons echt een grote zorg ontnomen. Ook voor mijn moeder was hij een grote steun en echt een lieverd! Wij kijken nu terug op een heel mooi afscheid en hebben er een mooie herinnering bij. Alles is precies verlopen zoals we het ons vooraf hadden voorgesteld/ hadden 'gehoopt'. Nogmaals hartelijk bedankt, Gerwin!

Veel steun

Ik heb veel steun ondervonden van mijn uitvaartverzorger. Hij hielp mij en gaf prima advies. De uitvaart was zoals ik wenste.

Uitvaart Mw. G. de Roos

Bij mij is Monuta; ... Gerwin Toebes. Hij heeft de uitvaart bijzonder persoonlijk en vakkundig begeleidt. Wist vrijwel direct de essentie van het karakter waarin de uitvaart plaats moest vinden te raken, en heeft daarop op een bijzonder betrokken manier gestuurd.

Uitvaart M.J. van Oostrum

Beste Gerwin, Langs deze weg willen wij jou bedanken voor de prachtige uitvaart van onze vader/opa/overgroot opa. Iedereen die we spreken vonden het een prachtige en rustige uitvaart. Nogmaals bedankt. met vriendelijke groet, L.Pistoor en familie

Uitvaart Logan

Beste Gerwin, Als ik de verschillende reacties in het gastenboek lees, dan kunnen wij dat ook alleen maar beamen. Warmte, hartelijkheid, vakbekwaamheid en respect staan hoog in het vaandel. Dit heeft de uitermate droevige uitvaart van het pasgeboren kindje van onze dochter en haar vriend kunnen verzachten en alle familieleden heel goed gedaan. Gerwin, nogmaals onze hartelijke dank voor jouw perfecte begeleiding. Met vriendelijke groet, Fam. Bult 15 december 2016