Recensies

Mevrouw

Als je iemand speciaal verliest en van verdriet niet meer helder kunt denken is het zo belangrijk dat er mensen zijn die dat wel kunnen. Gerwin en Nel zijn die mensen. Vanaf het moment van overlijden van onze moeder tot aan de nazorg hebben Gerwin en Nel het ontzettend professioneel aangepakt. Geen vraag of last minute verandering was teveel. Zelf toen we op de dag van de uitvaart ‘venue’ moesten veranderen hielden ze het hoofd koel. Gerwin en Nel, hartelijk dank voor de mooie uitvaart, jullie hebben ons verdriet iets draaglijker gemaakt. Linda en Tom Semeins

Had niet beter gekund

Op de dag van het overlijden van mijn zus kennis gemaakt met Gerwin Toebes om de uitvaart te regelen. Door een ontzettend scherp observatie- en inlevingsvermogen kwam Gerwin met ideeën, waar we zelf niet aan gedacht zouden hebben, maar wel bij ons op het lijf geschreven waren. Alles is van A tot Z besproken met enorm veel respect en warmte naar ons toe. Mijn zus heeft in de tijd dat zij haar verzekering afsloot een heel goede keus gemaakt om dit bij Monuta te doen, en voor ons was Gerwin een lot uit de loterij. Dank je wel voor de mooie uitvaart, het had niet beter gekund. Karin Amsen.

Uitvaart Moeder

Beste heer Toebes, Wij willen u hartelijk danken voor de persoonlijke begeleiding rond de uitvaart van onze Moeder, Schoonmoeder en Oma. We hebben de verdrietige tijd mede dankzij uw nuchtere kijk en met gevoel voor wat de nabestaanden nodig hebben op een prettige manier beleefd. Zelfs bij de verzorging na het overlijden van onze moeder was u direct aanwezig en hielp daar waar het kon. Ook de condoleance was perfect geregeld. Nogmaals veel dank namens de gehele familie.

...

Alles was tot in de puntjes verzorgd.

Zeer Zorgvuldig

Alles zeer zorgvuldig besproken en geregeld met respect. Altijd tijd voor ons. Een opluchting om zo behandeld te worden. De aanbieding van een zeer compleet geheel.

Zorgvuldige dienstverlening op een prettige en persoonlijke manier..

We hebben voor en na het overlijden van onze broer de dienstverlening van Nel en Gerwin als heel zorgvuldig ervaren. Ze waren aanwezig op een prettige en persoonlijke manier bij het verdrietige afscheid van onze dierbare broer. Elke wens of vraag die we hadden pakten ze onmiddellijk op, dat gaf veel steun en rust. Dank jullie wel!

Zeer vriendelijk geholpen

De uitvaartondernemer heeft ons goed begeleid en trad niet te veel op de voorgrond. Hij kwam zijn afspraken stipt op tijd na.

Veel steun gehad

Dhr. Toebes is een echte steun geweest bij het regelen van de uitvaart van onze moeder. Goede raad en begeleiding in een voor ons zeer moeilijke tijd.

Gewoon goed

Het overleg en de begeleiding door mvr. Rietbroek was van af het begin tot de weken na de begravenis gewoon goed.

Toch één ding beneden verwachting.

Een prettig mens, dat is in het kort gezegd hoe ik Gerwin Toebes heb ervaren. Iedereen heeft wel iemand in zijn familie of kennissenkring waarvan je zegt het is altijd fijn als hij erbij is of het nu leuk of triest is. Gerwin kwam bij ons zo over, hij probeerde zich in ter leven in de wensen die de familie had omtrent de uitvaart van mijn stiefvader. En dat lukte erg goed, daar waar nodig gaf hij aan wat de mogelijkheden waren en dat zijn er veel maar ook de gevolgen van beslissingen. Het gaf ons in deze hectische periode vooral rust en vertrouwen dat de uitvaart zou verlopen zoals wij het graag wilden. Die rust kwam door check, check en nogmaals check vanuit Gerwin of hij het goed begrepen had wat wij wilden. Ook het terugkoppelen van elke afspraak door hem geeft rust. Dit resulteerde in een uitvaart die ver boven de verwachting uitkwam dan dat wij hadden durven hopen. Ook na de uitvaart nam Gerwin nog contact met ons op om de nazorg te begeleiden en te helpen waar hij kon. Ja en dan toch één ding beneden verwachting. De factuur deze kwam lager uit dan de raming die Gerwin vooraf had aangegeven. De kosten zijn uiteraard niet het belangrijkste bij een uitvaart maar ook dit was een prettige ervaring. Gerwin heel erg bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Groet Fred Redlich.