Recensies

Zeer Zorgvuldig

Alles zeer zorgvuldig besproken en geregeld met respect. Altijd tijd voor ons. Een opluchting om zo behandeld te worden. De aanbieding van een zeer compleet geheel.

Zorgvuldige dienstverlening op een prettige en persoonlijke manier..

We hebben voor en na het overlijden van onze broer de dienstverlening van Nel en Gerwin als heel zorgvuldig ervaren. Ze waren aanwezig op een prettige en persoonlijke manier bij het verdrietige afscheid van onze dierbare broer. Elke wens of vraag die we hadden pakten ze onmiddellijk op, dat gaf veel steun en rust. Dank jullie wel!

Zeer vriendelijk geholpen

De uitvaartondernemer heeft ons goed begeleid en trad niet te veel op de voorgrond. Hij kwam zijn afspraken stipt op tijd na.

Veel steun gehad

Dhr. Toebes is een echte steun geweest bij het regelen van de uitvaart van onze moeder. Goede raad en begeleiding in een voor ons zeer moeilijke tijd.

Gewoon goed

Het overleg en de begeleiding door mvr. Rietbroek was van af het begin tot de weken na de begravenis gewoon goed.

Toch één ding beneden verwachting.

Een prettig mens, dat is in het kort gezegd hoe ik Gerwin Toebes heb ervaren. Iedereen heeft wel iemand in zijn familie of kennissenkring waarvan je zegt het is altijd fijn als hij erbij is of het nu leuk of triest is. Gerwin kwam bij ons zo over, hij probeerde zich in ter leven in de wensen die de familie had omtrent de uitvaart van mijn stiefvader. En dat lukte erg goed, daar waar nodig gaf hij aan wat de mogelijkheden waren en dat zijn er veel maar ook de gevolgen van beslissingen. Het gaf ons in deze hectische periode vooral rust en vertrouwen dat de uitvaart zou verlopen zoals wij het graag wilden. Die rust kwam door check, check en nogmaals check vanuit Gerwin of hij het goed begrepen had wat wij wilden. Ook het terugkoppelen van elke afspraak door hem geeft rust. Dit resulteerde in een uitvaart die ver boven de verwachting uitkwam dan dat wij hadden durven hopen. Ook na de uitvaart nam Gerwin nog contact met ons op om de nazorg te begeleiden en te helpen waar hij kon. Ja en dan toch één ding beneden verwachting. De factuur deze kwam lager uit dan de raming die Gerwin vooraf had aangegeven. De kosten zijn uiteraard niet het belangrijkste bij een uitvaart maar ook dit was een prettige ervaring. Gerwin heel erg bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Groet Fred Redlich.

Perfect inlevingsvermogen

Half juni is mijn moeder overleden. We hebben direct contact gezocht met Monuta/Gerwin Toebes, die in no-time op de stoep stond. Alles werd snel, adequaat en met een gezonde dosis nuchterheid geregeld, precies zoals mijn broer en ik dat wilden. De dagen daarna tot en met de uitvaart was het contact uiterst plezierig en to-the-point. Al onze wensen zijn uitstekend ingevuld. Een groot compliment voor Gerwin.

Heel erg bedankt voor jouw professionaliteit

Op 26 juli 2017 heeft Gerwin Toebes de hele uitvaart van onze vader - Fransicus van Buëren - helemaal perfect geregeld. Ondanks het verdriet kunnen wij - en dan spreek ik mede namens mijn moeder, mijn zus, mijn broers, mijn zwager, schoonzussen en klein- en achterkleinkinderen - terugkijken op een bijzondere uitvaart. Gerwin heeft aan alles gedacht tot in de kleine details. Ook zaken waar we zelf helemaal niet aan dachten, ook financieel heeft hij met onze moeder meegedacht. Ook het respect wat hij heeft, zijn vriendelijkheid en zijn professionaliteit. Heel hartelijk dank!

Hartelijk dank voor de goede zorgen!

Na de enorme schok door het plotselinge overlijden van mijn zus Mieke van Dorp, was het een troost samen te werken met Gerwin, die werkelijk op alle punten ervoor heeft gezorgd dat wij als familie eervol afscheid hebben kunnen nemen. Een paar punten die mij persoonlijk zjjn opgevallen: - de rust en professionaliteit die Gerwin uitsraalde bij alle gesprekken en discussies over details; - de ervaring die boekdelen spreekt; - het respect waarmee Gerwin een ieder behandelde; -het geduld! - het afscheid van Mieke in de opbaarruimte en vandaar naar de rouwwagen; - de verbindingen (teksten) tussen sprekers/muziek die Gerwin maakte tijdens de uitvaartdienst; - het duidelijk aangeven dat de dienst is afgelopen en het leiden van de aanwezigen langs de kist; - de afwikkeling na het vertrek van alle aanwezigen ( opname van de plechtigheid, linten mee in een doosje, verzameling van spulletjes en kaarten). En tot slot de stijlvolle kleding van Gerwin en zijn medewerkers. Hartelijk dank Gerwin voor de waardige uitvaart van mijn onvergetelijke zus.

Stijlvol, zorgvuldig en een fantastische samenwerking

Na het overlijden van mijn vader heb ik Gerwin gebeld die een paar uur later voor een eerste gesprek kwam. Geen idee wat ons te wachten stond! Al snel werd duidelijk dat Gerwin weet wat er in mensen omgaat na het verlies van een dierbare en hij wist ons kalm en overtuigend gerust te stellen. Van ons werden slechts een paar dingen verwacht en hij zou de rest regelen. En zo is het ook gegaan! Bij de voorbereidingen konden we met alle vragen bij Gerwin terecht. Een bijzonder prettige samenwerking in een moeilijke periode. Natuurljk was er verdriet maar dankzij de optimistische houding van Gerwin geen somberheid. Bij de uitvaart zelf was ik bijzonder gecharmeerd van de stijl en waardigheid waarmee alles zich voltrok. Alles was PERFECT geregeld. Heel speciaal was dat Gerwin's laatste woorden richting mijn vader "Goede reis" in het Maleis waren, ter ere van het feit dat mijn vader daar was geboren en zijn jeugd had doorgebracht. Nogmaals enorm bedankt Gerwin!