Geen traditionele uitvaart... maar een viering van het leven?

Bij een uitvaart denken de meeste mensen aan een samenkomst in een kerk of aula van het crematorium. Het gezin zit voorin op de eerste bank. Een aantal familieleden, collega’s en/of vrienden vertellen enkele anekdotes, of over wat voor persoon de overledene voor hen was. En dat afgewisseld met een paar muziekstukken, terwijl op het scherm voorin enkele foto’s voorbij komen.

Het kan ook anders...

Wat als alle mensen die je dierbaar zijn nu eens samen zouden komen in een compleet andere omgeving? Ook met muziek en af en toe ruimte voor iemand om iets te zeggen, maar veel minder formeel. Mensen kunnen namelijk ook rond een tafeltje zitten, of staan aan een statafel, terwijl ze intussen een drankje drinken en met elkaar herinneringen ophalen aan degene die overleden is.

Proosten op het leven bij 'De Boemel' in Tilburg

Een goed voorbeeld van een locatie waar dit kan is volkstheater ‘De Boemel' aan de Burgemeester Brokxlaan 8-76, in het centrum van Tilburg (De Spoorzone). Volkstheater De Boemel, bleyemakerij in de Spoorzone 013 bestaat inmiddels 5 jaar en is de onbetwiste hotspot en smaakmaker in De Spoorzone. Een bijzondere plek waar het hele jaar door, binnen maar ook buiten rondom ‘De Boemelboom’, een festival- en theatersfeer hangt. Een unieke locatie waar misschien weinig mensen aan denken voor een uitvaart, maar het kan wel! Samen het leven vieren en vervolgens de overledene uitzwaaien wanneer die begint aan zijn/haar laatste reis…

Monuta Tom van Dijk denkt graag met u mee...

De ene optie is niet beter dan de andere. Tegenwoordig is er alleen zoveel mogelijk. Ook zaken waar u zelf waarschijnlijk nooit aan gedacht heeft. Dat vraagt om een luisterend oor, om passende ideeën en een goed advies. Wij van Monuta Tom van Dijk leggen u graag de verschillende opties voor, en laten de keuze aan u.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over wat de mogelijkheden zijn voor een uitvaart bij ‘De Boemel’ of op een andere locatie? Bel ons gerust voor een gratis en vrijblijvende afspraak met een uitvaartverzorger van Monuta Tom van Dijk: (013) 822 65 27. Dat kan na een overlijden, als iemand binnenkort komt te overlijden, óf zelfs wanneer u en/of uw dierbare(n) nog volop in het leven staan.