Hartverwarmende reacties op herinnermiddag ''k Heb je lief!'

Zondag 24  en 31 maart organiseerde Monuta Tom van Dijk bij Grand Café Ode (gelegen naast ons uitvaartcentrum) een speciale herinnermiddag met als titel ''k Heb je lief!. Zo'n 200 nabestaanden die we eerder mochten begeleiden bij een uitvaart woonden deze bijzondere middagen bij.

Myrthe Bruinzeel van mediumpraktijk Spirit & Soul in Teteringen verzorgde tijdens een live demonstratie mediumschap diverse korte readings en gaf daarbij een aantal boodschappen door van overleden dierbaren aan hun familieleden. Terwijl de middagen muzikaal omlijst werden door zangeres Daniëlle Lous begeleid door gitarist Harry Hendriks (op 24 maart) en pianist Mark van den Beemt (31 maart).

Hartverwarmende reacties

Na afloop ontvingen wij vele hartverwarmende reacties van de aanwezige families. Enkele voorbeelden daarvan:

"Graag willen wij jullie heel hartelijk bedanken voor deze prachtige, warme, maar ook intense middag. Een fijne ontvangst, goede zangeres en gitarist, een medium, de hele presentatie, maar ook de goede verzorging hebben ervoor gezorgd dat we met een heel fijn en warm gevoel naar huis konden gaan."

"Trefwoorden van deze middag: betrokken, professioneel, klantvriendelijk en klantgericht, open en oprecht, invoelend, attent, sfeervol, ontspannen, huiselijk. Een eer om hierbij te mogen zijn en hierdoor een steun ('schouder') bij het verwerken van het verlies. Wat prachtig te mogen ervaren dat jullie je kosten nog moeite hebben bespaard om ons op deze manier te laten ervaren dat Monuta Tom van Dijk meer is dan 'alleen maar een uitvaartondernemer'. Top!"

"Mijn complimenten voor jullie en heel jullie team en de musici. Het voelt veilig en vertrouwd om bij jullie te zijn. Dank jullie wel voor de troostvolle en mooie middag."

"Een heel groot DANK JULLIE WEL voor de geweldig mooie middag. Het was integer, respectvol, muzikaal en erg verrassend, zeker toen onze vader zich middels het medium (sorry, naam kwijt nu) van zich liet horen. Het was in één woord GEWELDIG!"

"Een mooie, zonnige herinneringsdag, maar ook binnen scheen de zon afgewisseld met emoties. Wij hebben enorm genoten van de hartverwarmende, liefdevolle middag. Alles klopte. Myrthe heeft het heel mooi verwoord en de muziek en zangeres waren schitterend. Het kwam bij mij echt binnen. Voor de innige mens was uitstekend goed verzorgd."

"Bij deze wil ik jullie allen heel hartelijk bedanken voor de sfeervolle zondagmiddag. Het heeft me bijzonder verbaasd hoeveel mensen er weer gelukkig naar huis gaan dat hun dierbaren zo herdacht zijn. En daar hebben jullie voor gezorgd."

Sfeerimpressie van beide herinnermiddagen 

Zowel op de eerste als tweede herinnermiddag zijn foto's gemaakt door een professionele uitvaartfotografe. De foto's van zondag 24 maart werden gemaakt door Alessandra Mignardi van Stil Afscheid. Rouwfotografe Evelien Vugs van Momenten van Afscheid maakte de foto’s op de tweede herinnermiddag zondag 31 maart. Beide sfeerimpressies vind je hieronder: