Klinische les voor verpleegkundigen en verzorgenden (AFGELAST)

Verpleegkundigen en verzorgenden hebben vaak vragen over de laatste verzorging van overleden bewoners of cliënten. Monuta Tom van Dijk geeft hierop graag antwoord. Tijdens een klinische les in ons eigen uitvaartcentrum in Tilburg behandelen we verschillende onderwerpen rondom de laatste zorg.

Voor wie is een klinische les bedoeld?

Onze klinische lessen zijn speciaal ontwikkeld voor verpleegkundigen en verzorgenden die werkzaam zijn in de thuiszorg of in een verzorgings- of verpleeghuis. In de loop der jaren zijn de inzichten op het gebied van de laatste verzorging veranderd en zijn er nieuwe materialen en moderne technieken ontwikkeld om de overledene op een (nog meer) respectvolle wijze te verzorgen. Die kennis en kunde stelt Monuta Tom van Dijk graag kosteloos aan u beschikbaar.

Inhoud van de les

Tijdens een klinische les (van ca. 2,5 uur) krijgt u onder meer antwoord op de volgende vragen :
• Wat te doen na een overlijden?
• Wat gebeurt er met het lichaam na het overlijden?
• Wat zijn de wettelijke regels en voorschriften?
• Wat zijn de feiten, fabels en misverstanden?
• Wat zijn de laatste ontwikkelingen in de uitvaartbranche?

Na afloop van de klinische les krijgen de deelnemers een naslagwerk met alle onderwerpen uit de les en een certificaat op naam.

Accreditatie

De klinische les van Monuta Tom van Dijk is door het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgenden Nederland (V&V) goedgekeurd en geaccrediteerd met twee PE-punten. Voorwaarde voor het bijschrijven van de accreditatiepunten is dat de deelnemers (met of zonder BIG-registratie) een actieve registratie bij V&VN hebben.

Meld u nú gratis aan voor een klinische les

De eerstvolgende klinische les waarvoor nog plaatsen vrij zijn, vindt plaats op dinsdag 12 mei aanstaande vanaf 13:30 uur in ons uitvaartcentrum aan de Karel Boddenweg 7 in Tilburg (naast het crematorium). Wilt u aan deze of aan een klinische les op een later moment deelnemen? Stuur dan een e-mail met uw contactgegevens, het V&VN- en eventueel BIG-nummer aan: info@monutatomvandijk.nl. Er is per keer plaats voor in totaal 10 tot 12 deelnemers. U bent van harte welkom!

Heeft u nog vragen omtrent de klinische les? Neem dan contact met ons op: 013 - 822 6527, of stuur een mail aan: info@monutatomvandijk.nl.