Lezing 'Er is leven na de dood' door Myrthe Bruinzeel (VOL)

Hoe kunnen we na het overlijden van een dierbare onze blik zachtjes leren richten op het ánders houden van die dierbare? Hoe kunnen we het pijnlijke gat van gemis in ons hart weer gaan vullen met de emotionele erfenis die deze persoon heeft nagelaten en waarmee diens leven het onze heeft verrijkt?

Tijdens deze interactieve lezing georganiseerd door Monuta Tom van Dijk laat medium Myrthe Bruinzeel u voelen hoe geen enkele ziel vertrekt zonder schatten te hebben achtergelaten. Hoe de pijn van nu onderdeel is van het geluk van toen. En we onderzoeken onze eigen erfenissen. Om zo te ontdekken dat er leven is na de dood van een geliefde.

Over Myrthe Bruinzeel

Myrthe Bruinzeel was van kleins af aan al op zoek naar verbinding van hart tot hart. Als fysiotherapeut ontdekte zij dat ieder mens een verhaal heeft en dat juist die verhalen nog meer haar aandacht genoten dan de klacht zelf. In 2006 is het mediumschap op haar pad gekomen. Omdat Myrthe heel nuchter van aard is, heeft zij gekozen voor het Engels mediumschap, waarvoor zij o.a. lessen volgde aan het Arthur Findlay College in Stansted (Engeland), waarbij het uitgangspunt is bewijs te leveren van het contact met de overledene. Sinds 2006 heeft Myrthe samen met haar levenspartner Patrick Rosenthal een praktijk ‘Spirit & Soul’ in Teteringen.

Gratis plaats(en) reserveren

De lezing 'Er is leven na de dood' wordt gehouden bij Grand Café Ode, Karel Boddenweg 7 in Tilburg (ingang aan straatzijde). De lezing begint om 20:00 uur (ontvangst vanaf 19:30 uur). Alle plaatsen voor deze lezing zijn inmiddels echter vergeven. Indien u in aanmerking wilt komen voor plaatsen die eventueel alsnog vrijkomen, kunt u zich aanmelden voor de reservelijst door een email te sturen aan info@monutatomvandijk.nl of te bellen met (013) 822 65 27. Wilt u daarbij a.u.b. uw telefoonnummer waarop u overdag te bereiken bent vermelden? Dan kunnen wij in dat geval snel contact met u opnemen. 

Om in een vroegtijdig stadium op de hoogte te zijn van toekomstige lezingen en andere activiteiten die wij organiseren, adviseren wij u om ons te volgen op Facebook of onze website regelmatig te raadplegen.