Lezing Geert Kimpen in Tilburg: 'De TomTom van je ziel'

Wat als je ziel zich niet in je lichaam bevindt, maar juist daarbuiten, als een soort alwetend veld waarin alle kennis is opgeslagen over hoe je leven tot dusver is verlopen, over hoe het nu is en de toekomst zal worden? En wat als je die kennisbron kunt raadplegen op elk gewenst moment? Zou dat de wijze waarop je je leven beleeft en je kijk op het leven niet compleet veranderen? En zou je je zielsverwant, wanneer je hem of haar tegenkomt, dan niet automatisch herkennen? Maar hoe weet je zeker dat er zo iets als een ziel bestaat? En hoe maak je daar vervolgens dan contact mee?

Woensdagavond 25 september 2019 ontvangen Monuta Tom van Dijk en Crematorium Tilburg gezamenlijk bestsellerauteur en veelgevraagd spreker Geert Kimpen bij Grand Café Ode, Karel Boddenweg 7 in Tilburg voor zijn nieuwste lezing ‘De TomTom van je ziel’. Laat Geert je leiden om weer naar je ziel te leren luisteren. Deze probeert namelijk niet voor niets al je hele leven verbinding met je te maken. Geert zal je deze avond meenemen in zijn beeldende verhalen, doordrenkt van mystiek, Indiase wijsheden en inzichten, maar tegelijkertijd een en ander relativeren met zijn humor en herkenbare voorbeelden uit ons dagelijks leven.

Over Geert Kimpen's boeken en lezingen

Geert Kimpen (1965) is van origine theaterregisseur en –schrijver en zodoende gewend om een boodschap op toegankelijke wijze aan een grote groep mensen over te brengen. Tegenwoordig doet hij dit als inspirerend spreker en schrijver van columns (o.a. in de Happinez) en van bestsellerromans als ‘De Kabbalist’ (zijn debuut in 2004, waarvan inmiddels meer dan 100.000 exemplaren werden verkocht), ‘De Geheime Newton’ en ‘Rachel, of het mysterie van de liefde’. Zowel in zijn boeken als lezingen belicht Geert het stap voor stap worden wie je écht wilt zijn. Iets wat hij vaak combineert met een spirituele dimensie.

Geert nam ooit zelf de stap om zijn dromen na te jagen. Zijn inspiratie stopte echter toen hij in een echtscheidingsprocedure belandde, omdat juist ‘de liefde’ het belangrijkste thema in Geert’s werk is. Na het verschijnen van zijn laatste roman ‘De Prins van Filettino’ in 2013 werd het dan ook een tijdje stil rondom Geert. Totdat hij het meisje dat aan de oever verscheen ontmoette. Toen ging ineens zijn inspiratie weer stromen.

De langverwachte nieuwe roman en lezing van Geert Kimpen

'Het meisje dat aan de oever verscheen' is het eerste nieuwe boek van de ‘herboren’ Geert Kimpen. Centraal hierin staat de vraag of het mogelijk is om nog onvoorwaardelijk in de eeuwige liefde te geloven, wanneer je hart eerder werd gebroken? En wat doe je als je je zielsverwant tegenkomt, maar hij of zij herkent je niet? Ook rondom dit nieuwe boek maakte Geert Kimpen een nieuwe lezing, waarmee hij inmiddels rondtoert door het land en in september naar Tilburg komt.

Gratis plaats(en) reserveren

De lezing 'De TomTom van je ziel' van Geert Kimpen wordt gehouden bij Grand Café Ode, Karel Boddenweg 7 in Tilburg (ingang aan straatzijde). Het programma begint om 19:30 uur (ontvangst vanaf 19:00 uur) met een muzikale opening door zanger en pianist Lars Zebregs. Toegang en thee/koffie zijn gratis. U kunt gratis plaats(en) reserveren door een e-mail te sturen aan info@monutatomvandijk.nl of te bellen met 013-822 65 27. Meer informatie vindt u op www.monutatomvandijk.nl.